След като се радваме на порасналата красива дъщеря на Синди Крауфорд, защо да не обърнем поглед и към друга млада мада, копие на звездната си майка? Това е 18-годишната Лила Грейс, която прилича досущ на звездната си родителка Кейт Мос.

Лила вече направи дебюта си на модния подиум и предизвика истинска еуфория. Сякаш времето се върна назад и отново видяхме младата Кейт Мос да дефилира смело и гордо да показва перфектната си фигура. Лила Грейс е абсолютно копие на майка си и дори погледът ѝ напомня нейния.

View post on Instagram
 

Младата красавица беше поканена да представи новата колекция на италианската марка Miu Miu. Тя дефилираше в предизвикателен летен тоалет от минижуп и късо потниче в ярки цветове. Майка ѝ е дефилирала за същата марка през далечната 1995 г.

Известно е, че Кейт Мос съвсем не запазва тайната, които е открила за успех в модния бизнес, от дъшеря си. Напротив, тя винаги ѝ помага и подкрепя желанието ѝ да изгради успешна кариера като модел. И по всичко личи, че ще я постигне. Приближени на семейството на Кейт издават, че Лила ходи на всяко лъскаво събитие с нея, на което майка ѝ я запознава с "точните хора".

Лила Грейс вече има 100 хил. последователи в Инстаграм и сме сигурни, че ще я виждаме на все повече модни дефилета. Тя не пропуска и да благодари на майка си за това, че я е вдъхновила да следва мечтите си.

View post on Instagram
 

Четете още: Елегантност и класа! Койна, Теодора и Радина за първи път заедно като модели