Автор
Пепа Попова - Пепита

Като истинска принцеса: Вижте уникалната сватбена рокля на племенницата на Даяна

В мрежата се появи снимка на сватбената рокля на племенницата на принцеса Даяна, 30-годишната Кити Спенсър, която наскоро се омъжи за 62-годишния милиардер Майкъл Луис. Тъй като Кити е посланик на световноизвестната марка Dolce & Gabbana, не беше трудно да се отгатне кой ще ушие роклята.

Снимка на Кити в празничен тоалет се появи преди броени часове в официалния акаунт в Dolce & Gabbana в Instagram. Луксозната сватбена рокля е украсена с най-фина дантела, допълнена от дълъг шлейф и воал. Високата яка, обемните рамене и многото малки копчета по корсета и ръкавите са вдъхновени от стила на викторианската епоха.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



Сред предложените на Кити варианти за сватбена рокля имаше и нежно синя рокля от шифон, избродирана с розови цветя, и комбинация от кадифен корсет в изумруден цвят, допълнен от свръхобемна пола, както и други приказни тоалети, които успяхме да зърнем в специалното видео, направено по време на пробите в ателието на Dolce & Gabbana. Кити обаче заложи на традиционния бял тоалет.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"За нас е голямо удоволствие да наблюдавам как носи нашите творения, как ги интерпретира в собствения си стил", - споделиха дизайнерите на марката Доменико Долче и Стефано Габана за сътрудничеството си с Кити Спенсър.

"Доменико и Стефано традиционно възпяват най-важните неща в живота - семейство, радост, красота, цвят, любов. Работата с тях винаги е преживяване, уникална възможност за преоткриване на италианската култура, изкуство, занаяти, начин на живот. Когато нося нещата, които те създават, чувствам страстта им и виждам най-добрата версия на себе си в огледалото",- сподели Кити емоциите си от работата с дизайнерите.