Автор
Woman.bg

Катрин Зита-Джоунс и Карис Зита Дъглас - новият звезден майка-дъщеря дует на модния небосклон

Актрисата Катрин Зита-Джоунс, която миналата година навърши 50 години, за първи път се появи в реклама с дъщеря си Карис. Знаменитият дует майка-дъщеря бяха обявени във вторник за новите лица на кампанията на Fendi #MeAndMyPeekaboo и причината за снимките бе отбелязване на 10-тата годишнина на една от най-известните чанти на италианската марка.
Фотосесията се проведе в Рим, близо до сградата на Palazzo Altemps и централата на марката Palazzo Della Civilta Italiana. Катрин и Карис изглеждат непринудено и спокойно на кадрите, наслаждавайки се на вниманието една на друга и атмосферата на римските улици. Естествено, компания им правят чантите Peekaboo в различни цветове и размери.

View post on Instagram
 


Карис поразително прилича на майка си, независимо от разликата в годините. В редица публикации в Instagram последователите наричат момичетата от семейството „близначки“ и поздравяват Майкъл Дъглас за това, че има толкова красиви жени в живота си.

"Каква очарователна, изпълнена с живот приказна двойка сте вие с Карис: сърцераздирателно е да видим специалната връзка, която съществува между вас двете", коментира фен на Катрин.


Носителката на "Оскар" и нейната дъщеря позираха заедно и за корицата на септемврийския брой на Vanity Fair Spain, облечени в еднакви костюми Fendi в маслинено зелен цвят.

View post on Instagram
 


Тук е мястото да припомним, че Крис Дженър, Ким Кардашиян и Норт Уест бяха лица на Peekaboo миналата година, като 6-годишната дъщеричка на риалити звездата за първи път участва в модна кампания, след като преди това се появи на страниците на списанията за CR Fashion Book и Vogue. Дъщерите на Евън Макгрегър също са били сред лицата на Fendi #MeAndMyPeekaboo.