Автор
Woman.bg

Кая Гербер - новата икона по котешката пътека

Младата моделка Кая Гербер прикова погледите по време на Седмицата на модата в Милано. И няма как да е иначе, тъй като тя е момиче, което не е попаднало случайно в този бранш. Брюнетката е дъщеря на Синди Крауфорд и можем да кажем, че модата ѝ е в кръвта и е по наследствена линия.

За някои тя е умаленото копие на Синди, а други смятат, че все още не може да я догони. Но това е съвсем в реда на нещата, тъй като Кая е само на 17. Независимо от това тя вече остави трайна следа с дефилетата си на тазгодишната Седмица на модата. Дебютът ѝ като модел беше през есента на миналата година, като дефилира с дрехи от колекцията на Раф Симънс за Калвин Клайн.

Определено по време на Седмицата на модата в Милано се заговори за нея, когато в един ден тя дефилира на четири ревюта едно след друго – на Max Mara, Fendi, Prada и Моschino.

Кая Гербер вече може да се похвали и със завидно портфолио. Брюнетката е била лице на колекция на Алекзандър Уанг. Представяла е още Channel, YSL, Valentino, Versace, Мoschino, Burberry и Prada.

Започнаха и сравненията между Кая и сестрите Хадид, вероятно заради близката им възраст.

Джиджи (вляво) и Бела Хадид (вдясно) станаха особено популярни през последните години в модните среди. Нежните им лица виждахме на различни фешън фотосесии, страници на модни списания или пък от реклами.

През 2016-а Джиджи стана "Модел на годината", а по-малката ѝ сестра - Бела, дебютира за "Victoria`s Secret Fashion Show". Към днешна дата и за двете се говори, че са едни от успешните и търсени лица в света на модата.

Изглежда модният подиум има своите нови фаворитки. Кая, Джиджи, Бела... Кой ли ще е следващият топ модел?