Кейт и нейните евтини дрехи: вижте колко струват тоалетите ѝ през 2021 г.

04 януари 2022 | 11:28
2005
2
Снимки: Getty Images
2

Кейт Мидълтън е похарчила за тоалети през изминалата година само 55 хиляди евро, изчислиха британски медии. За нас по тези ширини сумата може да звучи внушително, но за кралска особа като херцогинята на Кеймбридж сумата всъщност е доста скромна.

За сравнение, докато бе част от кралския двор, съпругата на Хари Меган Маркъл пръскаше годишно за дрехи колосалната сума от над 1 млн. евро.

Можете сами да направите сравнението колко евтни са реално дрехите на Кейт. Тя не просто е била внимателна с харчовете през изминалата година, а ги е намалила двойно в сравнение с предходната 2020 г.

Както е известно, херцогинята не само не залита по твърде скъпи дрехи, но и редовно рециклира стари рокли.

Един от най-скъпите тоалети за изминалата година на съпругата на Уилям е "златната рокля" на дизайнера Джени Пакъм на стойност 3500 евро, с която  Кейт обра овациите на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон. 

Още по темата

Коментари

2
  05 януари 2022 | 17:14 отговор
 

Много стилна жена!

 
1 Stamatis
  04 януари 2022 | 12:08 отговор
 

Изхарчила била малко! С тези пари щеше да осигури храна за една цяла провинция да кажем в Замбия за една година! тези, които вярват на такива медийни финанси да видят колко е издръжката на кралското семейство за година и тогава да пишат колко били скромни и пестеливи!

 

Добави Коментар

Най-четени