Автор
Пепа Попова - Пепита

Кейт Мидълтън - делова и красива през есента

Херцозите на Кеймбридж напоследък не се появяват много често на публични места, поради което феновете очакват всяка тяхна изява с особено нетърпение. Тези дни обаче са изпълнени със срещи, а фотографите не спират да запечатват визиите на любимката ни Кейт Мидълтън.

Седмицата на херцогиня Катрин започна със среща с участниците във фотопроекта Hold Still, посветен на епидемията COVID-19, който тя стартира заедно с Националната портретна галерия. На събитието Кейт се появи в ефектна и в същото време достатъчно строга визия - червено дълго палто на една от любимите ѝ марки Alexander McQueen. Херцогинята допълни визията със сдържани аксесоари в черно - малка кожена чанта и обувки с по-дебели токчета.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



Следобед херцозите на Кеймбридж посетиха и гара Ватерлоо, където ще бъдат изложени снимките на участниците в гореспоменатия проект, а също така дадоха интервю в близост до St. Bartholomew's Hospital в Лондон. Там херцогиня Катрин показа перфектен син костюм, чийто дълбок нюанс беше допълнително подчертан от по-ярка блуза. Между другото костюмът на принц Уилям също бе в тази цветова схема и двамата съпрузи се допълваха стилово много добре.

View post on Instagram