Автор
Пепа Попова - Пепита

Кейт Мидълтън и Джил Байдън заложиха на семпли и елегантни тоалети за своята първа среща

Преди броени часове се състоя първата среща на 39-годишната Кейт Мидълтън и 70-годишната Джил Байдън. Херцогинята на Кеймбридж и първата дама на САЩ се срещнаха в Корнуол, където посетиха местно начално училище и участваха в образователна кръгла маса.
За своята специална социална изява Кейт Мидълтън избра миди рокля в цвят фуксия на английския дизайнер Alexander McQueen. Тя бе комбинирала елегатното обекло с обувки Rupert Sanderson, чанта L.K. Bennett и обеци ASOS.

Първата дама на САЩ заложи на бяла рокля на Akris и ярък цикламов блейзер на Lagence, които бе съчетала с обувки в беж на Valentino и дълъг наниз перли.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



По време на семинара Кейт Мидълтън и Джил Байдън обърнаха внимание върху няколко важни въпроса, сред които овластяването на жените и проблемите на децата в училище. Това е споделен интерес за двете жени: Байдън е педагог, койтo през целия си живот е защитавал училищното обучение и важната роля на учителите.

Байдън благодари на училището, че го има като институция и изрази специална благодарност на "децата - които бяха толкова вдъхновяващи и толкова добре възпитани". Тя добави: „Ранното детско образование е изключително важно, за да се положат основите на по-добро бъдеще“.

Официалната среща между Кейт и Джил се състоя в навечерието на срещата на върха на Г7, в която херцогинята участва със съпруга си принц Уилям, кралица Елизабет II, принц Чарлз и съпругата му Камила.

View post on Instagram