Кейт Мидълтън и нейните обеци за 2 лири: Класата и парите нямат нищо общо!

24 януари 2022 | 11:43
8952
1
Снимки: Getty Images
1

Кейт Мидълтън за пореден път показа защо е толкова обичана и ценена както от сънародниците си, така и в собственото си семейство. Херцогинята на Кеймбридж e известна с изискания си стил, който невинаги се дължи на скъпи дрехи и аксесоари. Този път тя очарова почитателите си със стилен тоалет, който комбинира с красиви обеци на стойност само 2 лири.

Освен евтиното бижу за първия за годината си официален ангажимент Кейт заложи и на рециклирано палто в синьо. Изисканата връхна дреха херцогинята вече е обличала, но за повода тя е била леко променена. Това не е първият път, в който тя носи вече познати дрехи. Кейт е известна с това, че не парадира с цените на облеклото си и редовно облича тоалети, които е носила, но е преправила за нов повод.

В случая облеклото на херцогинята бе завършено от поло на Zara за 26.34 лири и любимия ѝ панталон Jigsaw за 130 лири. Оригиналната цена на обеците е била 7 лири, но те са били намалени. Те бързо са били разпродадени малко след като херцогинята се появила с тях.

Коментари

1
  24 януари 2022 | 14:44 отговор
 

Правят се на народни пред фотоапаратите, а у тях серът в златни кенефи.

 

Добави Коментар

Най-четени