Кейт Мидълтън като работничка! Не сте я виждали с такива дрехи

05 февруари 2020 | 14:55
7013
3
Снимки: Getty/Images
3

Кейт Мидълтън винаги е демонстрирала безупречен стил на обличане. Свикнали сме да свързваме името ѝ с женственост и класа. А способността ѝ правилно да подбира дрехите си за конкретни поводи е отдавна доказана.Е, оказва се, че дори и една херцогиня, като съпругата на принц Уилям, може да излезе от рамките на официалния дрескод и да ни изненада с външност, в каквато не сме и предполагали, че можем някога да я видим.

Преди два дни Мидълтън и принцът посетиха стоманодобивен завод в Южен Уелс. И познайте какво трябваше да облече херцогинята на Кеймбридж? Работнически костюм и каска.Честно казано, ако Мидълтън беше без "шлема" на главата си, спокойно можеше да сбъркаме работническото ѝ яке с някакво ново и екстравагантно дизайнерско решение.Трябва да признаем обаче и още нещо. Дори и като работничка Кейт не губи и една стотна от чара и аристократичното си излъчване, които долавяме всеки път, когато се появи в красив и изискан тоалет. Остава само да добавим един чифт елегантни обувки и модният аутфит е завършен.

Четете още: Кейт Мидълтън засия в рокля за 34 лв!

 

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!

Още по темата

Коментари

3
  07 февруари 2020 | 21:52 отговор
 

какво да пишат за българскиа народ ?! Аман от андреи,николети и подобни ,искаме световни светски новини ,само така !!!!

 
2
  05 февруари 2020 | 20:14 отговор
 

Досадни сте с вашите статии,които не ни интересуват! Пишете за българският народ!

 
 
не е досадно, напротив
06 февруари 2020 | 10:21

Що бе, искам да я видя само по каска.

1 Стига вече
  05 февруари 2020 | 16:00 отговор
 

КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ ТЕЗИ ?Какво общо и а българският народ,че всеки ден ни занимавате с тях?

 

Добави Коментар

Най-четени