Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън като работничка! Не сте я виждали с такива дрехи

Кейт Мидълтън винаги е демонстрирала безупречен стил на обличане. Свикнали сме да свързваме името ѝ с женственост и класа. А способността ѝ правилно да подбира дрехите си за конкретни поводи е отдавна доказана.



Е, оказва се, че дори и една херцогиня, като съпругата на принц Уилям, може да излезе от рамките на официалния дрескод и да ни изненада с външност, в каквато не сме и предполагали, че можем някога да я видим.

Преди два дни Мидълтън и принцът посетиха стоманодобивен завод в Южен Уелс. И познайте какво трябваше да облече херцогинята на Кеймбридж? Работнически костюм и каска.



Честно казано, ако Мидълтън беше без "шлема" на главата си, спокойно можеше да сбъркаме работническото ѝ яке с някакво ново и екстравагантно дизайнерско решение.



Трябва да признаем обаче и още нещо. Дори и като работничка Кейт не губи и една стотна от чара и аристократичното си излъчване, които долавяме всеки път, когато се появи в красив и изискан тоалет. Остава само да добавим един чифт елегантни обувки и модният аутфит е завършен.

Четете още: Кейт Мидълтън засия в рокля за 34 лв!

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!