Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън пленителна в Пакистан с тоалет, вдъхновен от Даяна

Кейт Мидълтън и принц Уилям пристигнаха късно снощи в Исламабад, столицата на Пакистан. Там те бяха посрещнати от външния министър на страната и неговата съпруга. Кралската двойка е на 4-дневна визита в страната.

За пристигането Кейт бе заложила на рокля с набрано деколте лодка и омбре ефект. Тоалатът е дело на Catherine Walker и напомня много на този, с който принцеса Даяна е била облечена по време на визитата си в страната през 1996 г. Цветът, както може да се досетите, не е случайно избран. Този нюанс на синьото е от флага и от герба на пакистанските военновъздушни сили.



Още в първия ден от посещението си в ислямската република височайшите гости направиха особено приятно впечатления на домакините си.

За пореден път Катрин демонстрира стил и класа, като се появи в традиционна дълга туника, този път в наситено синьо, която жените в Пакистан носят, съчетана с шал в същия цвят. Изящният тоалет е известен в страната под названието курта и е дело на пакистански дизайнер.



Херцозите на Кеймбридж посетиха училище, създадено през 1978 г., в което се обучават деца на възраст между 4 и 18 години по програмата „Учи за Пакистан“. Момичетата, които се обучават по нея, вече са над 5,5 милиона. Там двамата говореха за значението и важността от образование.



Малко по-късно двамата посетиха Национален парк Хълмовете на Маргала.

Това е първата визита на кралската британска двойка в ислямската държава и първият път от 13 години, в който членове на британското кралско семейство посещават страната. Това пътуване е определяно от мнозина като най-опасното досега, заради нарастващото напрежение в региона. Над 1000 пакистански полицаи са ангажирани в опазването на сигурността на кралското семейство.

Четете още: Снимките на Кейт Мидълтън, които вбесиха Елизабет Втора