Автор
Пепа Попова - Пепита

Кейт Мидълтън повтори легендарен образ на принцеса Даяна

Кейт Мидълтън често се вдъхновява от образите на свекърва си, принцеса Даяна, с която никога не се е срещала лично. Понякога тя използва някои аксесоари, напомнящи стила на Лейди Ди, а понякога повторението е почти 100%. Точно това се случи на конните състезания Royal Ascot, където херцогинята на Кеймбридж се появи в бяла рокля на точки на Алесандра Рич. Внимателните британци веднага си спомниха, че през 1988 година в подобна рокля на същото събитие е присъствала и принцеса Даяна. Нейният образ тогава бе допълнен от плоска шапка с периферия, а на безименния пръст носеше годежен пръстен с яркосин сапфир.

View post on Instagram
 

Eто още няколко примера, когато принцеса Даяна би оценила модните визии на съпругата на големия си син:

View post on Instagram
 

Палто в цвят фуксия. Вляво: принцеса Даяна в Уестминстър, Лондон. Вдясно: Херцогинята на Кеймбридж в Стивън Лорънс Център в Лондон, 27 март 2015 г.

View post on Instagram
 


Синя рокля на бели полка точки. Вляво: принцеса Даяна в двореца Кенсингтън през 1985 г. Вдясно: Херцогинята на Кеймбридж на официална снимка в чест на 70-ия рожден ден на принц Чарлз

View post on Instagram
 


Червена рокля при изписване от болницата. Вляво: принцеса Даяна и принц Чарлз в лондонската болница "Сейнт Мери" след раждането на принц Хари през септември 1984 г. Вдясно: Кейт Мидълтън и принц Уилям в болницата "Сейнт Мери" в Лондон на 23 април 2018 г.

View post on Instagram
 

Читарли е традиционна пакистанска шапка. Вляво: принцеса Даяна по време на посещение в Читрал през септември 1991 г. Вдясно: Кейт Мидълтън по време на посещение в Читрал през октомври 2019 г

View post on Instagram
 

Кейт, херцогинята на Кеймбридж, в рокля на Jenny Packham на посещение в Имперския военен музей на 31 октомври 2018 г. Тази рокля ни напомня за красивата кралско синя рокля, която Даяна носеше на кръщенето на принц Хари през 1984 г.

Визията е лавандула. Вляво: принцеса Даяна с Елизабет Доул във Вашингтон. Вдясно: Херцогинята на Кеймбридж в Морския музей в Хамбург, Германия на 21 юли 2017 г.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram