Автор
Ева Григорова

Кейт скри Меган в малкия си джоб с тази рокля!

Кейт Мидълтън успя да засенчи всички холивудски звезди на премиерата на последния филм за Джеймс Бонд No Time To Die. Медиите стигнаха още по-далеч като заявиха, че тя е сложила Меган Маркъл в малкия си джоб с появата си на червения килим.

За бляскавата премиера Кейт заложи на специално направена за нея рокля на един от любимите ѝ дизайнерки - Джени Пакъм. Тоалетът бе допълнен с обувки на висок ток на Aquaruzza, който пък е сред брандовете фаворити именно на Меган Маркъл.



Поради пандемията премиерата на последния филм за Джеймс Бонд, с участието на Даниел Крейг, бе отложена с близо година. Самият актьор бил истински впечатлен от визията на херцогинята на Кеймбридж и дори побързал да ѝ направи специален комплимент с думите “Изглеждаш наистина прекрасно”.



Крейг се появи на червения килим в сако от розово кадифе с черна папийонка, а до него бяха партньорките му във филма Лашана Линч и Лея Сейду и режисьорът Кари Фукунага.


На премиерата присъства и друга кралска двойка - принц Чарлз и съпругата му Камила, които рядко се появяват на подобен тип събития.



Принц Уилям, който е президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (БАФТА), не пропуска както наградите на академията, така и значими за Великобритания продукции. През май двамата със съпругата му присъстваха на доста по-скромната приемиера на филма Cruella.



През 2015-а година пък принц Уилям и Кейт Мидълтън посетиха дебюта на голям екран на филма за Джеймс Бонд Spectre заедно с принц Хари, с когото по това време поддържаха топли отношения.