Ким Кардашиян демонстрира новата си прическа в стил „боб“ за първи път още в началото на тази есен. Въпреки това през последните три месеца съпругата на Кание Уест заложи предимно на стила, в който сме свикнали да я виждаме, появявайки се в публичното пространство с изкуствено удължена коса. Вероятно съжалявайки за радикалните промени.

View post on Instagram
 

Е, както сами може да се убедите, цялото ѝ това старание е било абсолютно напразно. И това го доказват последните снимки на Кардашиян от този месец, които разкриват, че новата прическа на Ким доста ѝ отива.


На кадър, споделен преди ден на профила ѝ в Инстаграм пък, виждаме изкусителната брюнетка в прозрачна червена блуза с асиметрично деколте и панталони, изработени от латекст в приятен кремав нюанс.

View post on Instagram
 


Безспорно предизвикателният тоалет на Кардашиян, съчетан с прическа в стил „боб“, придава на горещата омайница от клана Кардашиян особен чар и сексапил.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.