Автор
Весела Георгиева

Кинофестивалът във Венеция: Звездите, които написаха история в света на модата с тоалетите си

79-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция започна на 31 август и ни потопи в емоции и блясък. Френската актриса Катрин Деньов беше отличена с награда „Златен лъв” за цялостно творчество.

„Благодаря много! За мен е голямо удоволствие да съм тук! Горда съм, че бях избрана тази година да съм с вас. Един от първите пъти, когато дойдох, беше за филм, който наистина много обичам. Спомням си, че получихме награда”, каза пред публиката Деньов.

Председател на журито на 79-ото издание на фестивала е американската актриса Джулиан Мур.

„За мен е голяма чест да бъда тук, с моите колеги от журито. Всички те са толкова талантливи, истински професионалисти. За мен е огромна радост да бъда поканена на фестивал, който ни позволява да погледнем отблизо себе си и да се свържем дълбоко с другите чрез филмите”, каза Мур.

По червения килим минаха доста звезди, някои от които буквално написаха история в света на модата с избора си на тоалет.

View post on Instagram
 

Флорънс Пю разби сърцата на феновете, появявайки се с майка си.

View post on Instagram
 

А Тимати Шаламе се превърна в тотален хит със своя гащеризон с гол гръб. В социалните медии дори коментираха ,че ако има някой, който би детронирал Брад Пит от модния подиум и сърцата на фенките, то това е Тимъти. Изискан, елегантен мъж, който не се страхува да разбива клишетата.

Тимъти и Тейлър Ръсел са влюбени канибали във филма "Изцяло и напълно" (Bones and All), представен премиерно на кинофестивала, предаде Асошиейтед прес.

Шаламе помага на своя герой Лий от "алфа мъжкар" да се превърне в "разбита душа", което се намира за много привлекателно от зрителите. Освен това са му поверени и продуцентски задължения.

View post on Instagram
 

Ирина Шейк изглежда неустоимо зашеметяваща в своята дълга черна рокля на Armani, супер секси, отново с гол гръб. Но без Брадли Купър.

Джоди Търнър-Смит успя да привлече вниманието ни с невероятни тоалети, но най-много ни хареса, облечена в Gucci и Christopher John Rogers.

View post on Instagram
 

Джулиан Мур беше неотразима във Valentino с бижута на Cartier.

Алесандра Амброзио се довери на Ermanno Scervino и изглеждаше зашеметяващо в розово.

Сидни Суийни избра Armani Privé.

View post on Instagram
 

Пенелопе Крус се появи на премиерата L'immensità, облечена в рокля с флорални мотиви на Chanel.

View post on Instagram
 

Теса Томпсън се довери на Elie Saab.