Автор
Веселина Петрова

Когато си кифла, то е завинаги: Това е Долче и Габана в най-неподходящия момент

Светът е в криза. Пандемията, която ни затвори у дома, затвори и много бизнеси. В различни браншове. Икономиката е в колапс. Звезди като Джейн Фонда обявиха, че повече няма да си купуват нови дрехи и ще си носят старите. От екосъображения и от солидарност – с всички онези, които днес, заради опасния вирус, останаха без доходи и не могат да си купят храна, пък камо ли тоалети.

Е, има и такива, на които пандемията по никакъв начин не попречи да бъдат в крак с тенденциите. Сред тях попада и родният министър на туризма, г-жа Ангелкова. Тя буквално шашна модните спецове с последните си изяви в народното събрание. Ефектните сетове, с които се появи, са не само модни, но и доста скъпички. Като тази ризка с падела в нежнорозово от чиста коприна. Стилна е, вярно. И скъпа също.

Защото почитателите на модата веднага забелязаха подписа на дуото Долче и Габана, който стои издайнически от едната страна. Както отбелязаха от Viewsofia, ризката е от миналогодишната колекция на известната италианска марка. И дори с намалението, пак излиза соленичко. Само 458 долара.

Страхотен избор! Е, друг е въпросът, че точно във време на криза, когато много хора се чудят с какво да си нахранят децата, а много държавни мъже в цял свят дариха заплатите си, е някак неудобно един министър да споделя така невинно своите модни придобивки. Още повече, че ни подканва да подкрепим българското.