Автор
Woman.bg

Кои са богините от новия календар на „Пирели“

Кой може да заснеме женската красота по-добре от един мъж? А когато той е с изявен естетически усет и огромен опит в сферата на фотографията, резултатът може да бъде просто зашеметяващ. Днес ще ви представим най-новите творби на Албърт Уотсън – истинския майстор на красивия кадър за годишния календар на „Пирели“. Този път богините на изданието са моделът Джиджи Хадид, актрисата Джулия Гарнър, балерината Мисти Коупланд и топманекенката Летисия Каста. На някои от кадрите ще видите и балетиста Сергей Полунин, Калвин Роял III, балерината Астрид Ейка и дори дизайнера Александър Уанг.

Несъмнено прочутият календар претърпя много промени през годините, а последният му брой показва съвсем различна страна на фотографията. Всеки път компанията избира различен автор, който да заснеме кадрите, а обикновено моделите са най-известните дами от света на шоубизнеса. Първоначално календарът бил предназначен като коледен подарък за клиентите и партньорите на „Пирели“, но с времето се превръща в един от най-желаните артикули в света, особено за страстните фенове на модата.

View post on Instagram
 


Шотландецът Албърт Уотсън е светило в сферата на фотографията, заснел е стотици супермодели за най-големите световни издания.
Той е един от достойните артисти, които знаят как да подчертаят женската красота. Албърт е известен и с това, че е безпогрешен в голите снимки, но този път работата му е съсредоточена в друга посока. В началото на създаването му календарът на „Пирели“ е отговарял напълно на критериите за атрактивна фотография.

Четете още: Иванка Тръмп отново впечатли с визия