Разбира се, всеки човек си има свой индивидуален стил, но някои характерни черти са присъщи на определени зодии. Кой знак е най-стилен и винаги се стреми да е в крак с последните тенденции? И кой е абсолютно равнодушен към модните стандарти?

12-то място - Дева

Непостоянството на Девите изкарва партньорите им извън нерви. Те могат да превърнат едно най-обикновено ходене на кино в модно дефиле, да пробват десетки рокли, костюми и блузки, после да хвърлят всичко обратно в гардероба и да заявят „Трябва да си купя нови дрехи!“. Макар че Девите биха могли просто да отделят малко време и да пробват различни комбинации между наличните си дрехи. Понякога привидно несъвместими артикули стоят прекрасно в композиция. А ако добавите и подходящи аксесоари, ще сте много шик! Бийонсе е една от най-експресивните съвременни певици, а тоалетите ѝ понякога направо ни изумяват.

11-то място - Стрелец

Стрелците обръщат внимание преди всичко на качеството и са готови да вложат и последните си пари в дадена дреха, ако тя си струва парите и ще им послужи няколко сезона. По душа те са романтици, но практичността у тях надделява. Те обичат деловия стил, строгите сака и жакети, избягват да носят плисета и дантелки. Но понякога точно това им липсва… Например, Патрисия Каас е превърнала мъжките костюми в запазена марка за стила си.

10-то място - Рак

Раците гледат на модата с леко равнодушие. Нямат нищо против да си купуват дрехи, но ходенето по магазините ги изтощава. Затова се стараят да си съставят предварително списък на необходимите за сезона дрехи и сами се пляскат през ръцете, ако посегнат към нещо извън списъка. Те с удоволствие четат модни списания, пробват мислено различни тоалети и тогава разбират какво точно искат. Ходят по магазините рядко, но нацелено. Даян Крюгер рядко изненадва феновете си с предизвикателни или съблазнителни тоалети - стилът ѝ е сдържан и консервативен.

View post on Instagram
 

9-то място – Козирог

За Козирозите практичността е на първо място. За какво да държат в гардероба си пет палта в различни цветове, десетки шалове, 10 чифта есенни обувки (боти за тесните дънки, други боти за класически панталон, високи ботушки за миди-поли и т.н.)? Козирозите поддържат базов гардероб, съставен от универсални дрехи, които могат да се съчетават по всякакви начини. Икономично, стилно и практично! Карла Бруни обикновено предпочита едноцветните дрехи – никакви пъстри шарки и щампи.


8-мо място - Водолей

На Водолеите понякога им е абсолютно все едно какво ще облекат. Те се чувстват удобно във всякакво амплоа и не желаят да се подчиняват на модните стандарти и течения. Може да не са наясно с последните тенденции, но не виждат нищо лошо в това. Този фасон панталони е излязъл от мода, а полата може да се захвърли в най-отдалеченото кътче на гардероба? Няма значение, важното е, че на Водолея тези дрехи му харесват и са му удобни. И ние не можем да не се съгласим с него – човек на първо място трябва да обича себе си! А модата е толкова непостоянна… Миша Бартън нехае за критиките по адрес на фигурата ѝ – да, тя има целулит, но кой е казал, че не може да носи къси поли?

7-мо място - Телец

За Телците женствеността е на първо място. Това обаче понякога им изиграва лоша шега – те могат да не изберат най-добрия тоалет за конкретната ситуация. Друг път желанието им да бъдат красиви измества комфорта и удобството. Например, жена-Телец може да отиде на пикник в есенната гора по леко, но много стилно якенце – особено ако в компанията има някой хубавец, за когото тя си фантазира отдавна. Може да е неудобно, но пък е красиво! Затова и не се учудваме, че Меган Фокс може да носи високи токчета, дори тичайки по плажа!

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

6-то място - Близнаци

Те нямат какво да облекат! Това е най-често срещаният проблем на представителите на този знак. Изборът на рокля или костюм зависи напълно от текущото настроение. Затова Близнаците могат да ни изненадат – едва вчера са блеснали с потресаваща рокля, а днес са сиви мишки със скучен костюм. Стилът им е непостоянен като настроението им. Но и това си има своя чар – всеки ден с нов стил! Хайди Клум винаги има с какво да изненада феновете си и фотографите – тоалетите ѝ са все нестандартни.

5-то място - Овен

Овните излъчват увереност – независимо от това какво са облякли. Сигурно затова те най-малко страдат от проблема „нямам какво да облека“. Овните са перфекционисти и още от вечерта могат с лекота да измислят какво ще облекат на сутринта. Има само малка вероятност избраната комбинация от дрехи да не се окаже подходяща и Овенът да рови трескаво сред останалите си парцалки, търсейки нещо по вкуса си. Виктория Бекъм не случайно е станала моден дизайнер – тя много добре знае какво ще допадне на жените.

4-рто място - Лъв

Скъпо и богато – това е принципът на Лъва. Но това изобщо не означава, че Лъвицата ще се накичи със скъпи дрънкулки и ще сложи кожено палто и супер високи токчета. Безвкусицата и разкошът са различни понятия за този знак. Да, златистото и яркият грим ги привличат, но именно Лъвиците успяват да представят подобен образ без грам вулгарност. Вижте Дженифър Лопес – колкото и разголено да се облече тя, у нея не се усеща и намек за пошлост. Истинска Лъвица!

View post on Instagram
 


3-то място - Риби

Рибите обичат романтиката, предизвикателните тоалети им причиняват дискомфорт. Рибите обичат вниманието, но рядко залагат на твърде късите поли или дълбоките деколтета. В същото време те успяват да подчертаят женствеността си със стилни обувки на висок ток, нежни аксесоари и лек грим. В такъв вид ранимите Рибки се чувстват по-уверени са готови да завоюват целия свят с чара и нежността си. Прекрасната Жулиет Бинош неведнъж е била признавана за икона на стила.

2-ро място - Скорпион

Те умеят и обичат да са в центъра на вниманието. За Скорпионите външният вид е много важен, те разбират от модни марки и дори и в скромно облекло изглеждат ослепително. Да, разкошът ги влече, но дори и при скромни харчове за дрехи представителите на този знак успяват да създадат достоен за завист стилен образ. Човек никога не би си помислил, че са купили тази блуза в супермаркета, а стилния панталон – на разпродажба. Например, модните провали на Джулия Робъртс се броят на пръстите на едната ръка – ако изобщо е имало такива!

1-рво място - Везни

Представителите на този знак са невероятно смели и решителни, когато става дума за модни експерименти. В същото време обаче те старателно обмислят всичко и са крайно педантични в избора на стил и дрехи. Например, те ще предпочетат да купят два наистина качествени и скъпи артикула, отколкото да претоварят гардероба си с евтини блузки и ризи. Освен това Везните, въпреки че обичат красивите дрехи, не са шопохолици. Те умеят да подчертаят дори и най-простото базово облекло с добре подбрани аксесоари или украшения. Вижте Моника Белучи – тази разкошна жена никога не си е позволявала вулгарни къси поли, но това не ѝ пречи да изглежда безупречно и невероятно елегантно.

View post on Instagram
 
View post on Instagram