Всеки представител на определена зодия носи някои симпатични характерни особености, които могат лесно да бъдат забелязани, ако човек се вгледа по-внимателно.

Защо да не ги подчертаем, маскирайки се за Хелоуин по начин, подсказващ характера ни? Следват предложенията ни за всяка зодия:

Овен

Много би ви отивало да се маскирате за Хелоуин като героиня от екшън филм, тъй като планетата на вашата зодия е Марс и вие постоянно се борите за справедливост. Можете да почерпите вдъхновение от Лара Крофт или от Дженифър Лоурънс в "X-Men”.

Телец

Във всяка една дама, представител на зодия Телец, се крие по едно добро консервативно ретро момиче. И заради това вие обичате симпатичните детайли и женствените рокли. Развийте въображението си и бъдете закачливи на Хелоуин.

Близнаци

Обичате ритъма, бързата скорост, шумната среда и блясъка. Затова ви препоръчваме да се маскирате като героиня от филм, в който има много танци като „Dance with me” или “Fame”.

Рак

Джулия Чайлд е много подходящ образ за вас, показващ любовта ви към вкусното похаване и домашния уют.

Лъв

На вашата царствена натура най-много й отиват дълга красива рокля и корона. Вие трябва да бъдете кралиците на Хелоуин и го знаете чудесно!

Дева

Девата е непослушно момиче, което знае как да си навлече проблеми. Колкото и да е подредена, тя обича да нарушава правилата, затова затворническият костюм би бил много подходящ на представителите от тази зодия.

Везни

Толкова би ви подхождало да бъдете в стила на 90-те. Той най-добре ще отрази цветната ви личност, която е щура и обича да се забавлява. Припомнете си модата от детството и се облечете в цветове. А някой зелен, жълт или розов кичур също може да допълни визията ви в този забавен дух.

Скорпион

Вие сте фатални по природа, затова жената вамп би ви стоял прекрасно. Можете да почерпите вдъхновение и от филми като „Twilight”.

Стрелец

Отдайте почит към жената ловец Артемида (Диана) като си облечете туника, равни обувки и си направите корона от есенни цветя. Разбира се, не забравяйте и лъка си.

Козирог

Вие сте мъжко момиче! Освен това има и много представители от мъжки пол на тази зодия, които нашумяха с женствените си облекла като: Мерилин Менсън, Род Стюарт и Дейвид Боуи. Защо и вие да не направите същото на Хелоуин?

Водолей

Дамите от тази зодия обичат високата скорост, затова ролерите могат да бъдат достойна част от костюма им за Хелоуин. Обърнете внимание на модата през 70-те и 80-те, освен това можете да почерпите вдъхновение и от Хедър Граам в "Boogie Nights”.

Риби

Заложете на поп звезда с интересен стил. Макар и да сте с мек характер вие обичате шантавите комбинации и смелите дизайнерски решения. Хелоуин е вашият празник!