Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената изпълнителка на концерта на "Планета HD"?

30 изпълнители зарадваха фолк феновете с концерта на"Планета HD, с който музикалният канал отбеляза втория си рожден ден.

Събитието се проведе на площад "Княз Александър I" и за съжаление на голяма част от публиката премина без някои от най-големите звезди на Пайнер.

Галена не присъства, тъй като по това време беше на отдавна планирана почивка в Париж със семейството си. Камелия отказа участие в събитието, а от от музикалния канал заявиха, че най-добре това може да обясни самата изпълнителка.

Последна концерта бойкотира Андреа, която оповести решението си на личната си Фейсбук страница. "СКЪПИ МОИ ФЕНОВЕ, ВОДЕНА ОТ УВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ ВАС И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ГОЛЯМАТА СИ ОБИЧ, СЪМ ДЛЪЖНА ДА ВИ СЪОБЩЯ ЕДНО СВОЕ ЛИЧНО РЕШЕНИЕ: УТРЕ ВЕЧЕР НА КОНЦЕРТА НА ТВ ПЛАНЕТА HD В СОФИЯ, НЯМА ДА ПЕЯ ЗА ВАС! ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА НЕ Е В ПОРЕДНИЯ МИ PR ХОД, А В ЕДНА ОТ ПЕВИЦИТЕ, КОЯТО В ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА БЪДЕ АНДРЕА, Е ГОТОВА НА ВСИЧКО. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА СИ ПЛАТИ, ЗА ДА ИМА СВОИТЕ 5 МИНУТИ СЛАВА НА МОЕТО МЯСТО.КАТО ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК ДОРИ В ТОВА ОТКРИХ ПЛЮСОВЕТЕ – БЛАГОДАРЯ Й, ЗАЩОТО ОТ 5 ГОДИНИ НАСАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ СИ ОТКРАДНА НЯКОЛКО ДНИ ПОЧИВКА. А НА ВАС МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО – ОБИЧАМ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!".

Повечето фенове на изпълнителката предположиха, че отсъствието й се дължи на вражда с Цветелина Янева.

Въпреки кавгите, които явно възникват в музикалната компания, бившата двойка в живота и на сцената - Райна и Константин, решиха да демонстрират добри чувства и изпяха дуетно парче на сцената.

Събитието съвпадна и с 28-мия рожден ден на Преслава, който тя отпразнува след концерта.

Коя според вас беше най-добре облечената изпълнителка на събитието, очакваме да разберем от коментарите ви, както и от резултатите от анкетата в края на материала.

Преслава беше заложила на черен потник с череп, в комбинация с американското знаме, бели панталонки с капси и бели сандали

В тоалетът на Анелия също присъстваха капси, тя бе избрала бяла рокля с дълги ръкави

Третата изпълнителка, която беше заложила на комбинацията бяло+капси бе Цветелина Янева със страхотна рокля на Versace, за която можете да разберете повече тук

Певицата беше комбинирала дрехата с обувки с шипове на Christian Louboutin

Емилия пък смени два тоалета в черно по време на вечерта

Другата изпълнителка, заложила на черното, бе Примата на поп фолка Глория

Ивана също бе избрала черното

Магда бе подбрала дълъг тоалет в комбинация с лента за коса в същия цвят

Райна смени два цветни тоалета през вечерта

Втората рокля на Райна е дело на българската дизайнерка Мира Бъчварова

Мария бе избрала любимата си комбинация къси панталонки+сако+ултрависоки обувки

Кали в жълто

Нелина с изчистена рокля в бяло