Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда Американските музикални награди?

Вчера бяха раздадени Американските музикални награди.

Призьорите се определят в гласуване на феновете по Интернет.

Рапърката Ники Минаж грабна две от наградите. Тя откри 39-то издание на церемонията със своя мегахит "Super Bass" в компанията на танцьори и роботи, ходещи върху кокили. Тя се появи с розова коса, метален костюм и два високоговорителя, закрепени върху задните й части. По-късно тя бе обявена за любима рап/хип-хоп изпълнителка, а нейният "Pink Friday" взе приза за любим хип-хоп албум.

С повече отличия от Минаж се окичи само Тейлър Суифт. Кънтри суперзвездата грабна най-големия трофей - за изпълнител на годината плюс наградите за любима кънтри изпълнителка и кънтри албум, съобщи dariknews.bg

"Maroon 5" прибраха отличието за любима поп или рок група, "Lady Antebellum" взе приза за любима кънтри група за втора поредна година, Дженифър Лопес отново стана любима латино изпълнителка. В категориите за соул/ритъм енд блус Риана грабна наградата за любим албум с "Loud", а Бионсе бе избрана за любима изпълнителка. За съжаление двете дами не присъстваха на церемонията.

Британската соул дива Адел, която влезе в надпреварата с цели четири номинации, трябваше да се задоволи само с награда за любима поп-рок изпълнителка. Тя не можа да присъства на церемонията, понеже още се възстановява от операция на гърлото.

Ето ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Ники Минаж с рокля на Oscar De La Renta

Тейлър Суифт с рокля на Reem Acra

Дженифър Лопес се появи интересна рокля на Zuhair Murad

Кейти Пери с рокля Vivienne Westwood

Дженифър Хъдсън с рокля в сребристо

Хайди Клум с рокля на Giles

Селена Гомес

Мери Джей Блайдж

Джени Макарти с рокля на Виктория Бекъм

Катрин Хейгъл