Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите BET?

R&B изпълнителят Крис Браун е получи цели 4 отличия на церемонията, която се е провела вчера в Shrine Auditorium в Лос Анджелис, съобщава inews.bg

Шоуото е продължи три часа и половина и в него взеха участие Крис Браун, Лил Уейн, Рик Рос и DJ Khaled и други известни изпълнители.

21-годишният изпълнител от известно време насам се опитва да подобри имиджа си, след като през 2009 г. бе обвинен в побой над бившата си приятелка – певицата Риана.

Крис Браун бе обявен за най-добър R&B изпълнител, отличен бе и с наградата за най-добра съвместна песен "Look At Me Now" заедно с Лил Уейн и Бъста Райм.

Оказа се, че Браун и Риана отново се изправят един срещу друг, но този път за наградата "Изборът на зрителите".

В началото беше обявено, че Риана е фаворитът за отличието, след което е стана ясно, че това е било техническа грешка и всъщност Крис Браун е реалният победител.

Сред другите изпълнители, които взеха участие в церемонията, са Алиша Кийс, Snoop Dogg, Мери Джей Блайдж.

Ники Минаж беше обявена за най-добра хип-хоп изпълнителка, групата на P. Diddy - Diddy Dirty Money - за най-добра банда, а децата на Уил Смит - Джейдън и Уилоу, бяха отличени като млади звезди.

Комикът Стив Харви бе награден за хуманитарната си дейност, а певицата Пати ЛаБел получили награда за цялостен принос.

Като част от церемонията бе излъчено и изпълнението на Бионсе Ноулс от Великобритания. Певицата бе поканена да закрие легендарния фестивал Glastonbury, който се проведе в Англия през уикенда.

Наградите BET се връчват всяка година от 2001 насам от Black Entertainment Television, на афро-американци и представители на други малцинства, които се изявяват в областта на музиката, киното, спорта.

Eто ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Алиша Кийс в Dolce & Gabbana и обувки Christian Louboutin

Меган Гууд

Ашанти

Кери Уошингтън с рокля на Michael Kors

Ийв

Кери Хилсън

Кели Роуланд с рокля Marchesa

Ники Минаж

Мишел Уилиямс