Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите Teen Choice?

Всички категории, в които американската порецата “Малки сладки лъжкини” бе номинирана, бяха спечелени на вчерашната церемония по връчването на наградите Teen Choice Awards 2012.

Актрисата Люси Хейл, която познаваме като Ариа от сериала, победи Лейтън Мийстър от “Клюкарката” в категорията “ТВ драма актриса”, а нейния колега и екранна половинка Иън Хардинг, познат ни като Езра, надмина Пен Баджли и Ед Уестуик в “ТВ драма актьор”.

Като цяло “Малки сладки лъжкини” спечели приза за най-добър драматичен сериал, като остави зад себе си сериалите “Кости” и “Клюкарката”.

Подобно, на Малки сладки лъжкини, сериала “Дневниците на вампира” обра много от наградите на церемонията.

Иън Сомърхолдер и Нина Добрев станаха най-добрите актьор и актриса в категория “Фантастика”.

Актьорите Лиа Мишел и Крис Колфър бяха обявени за зай-добрите телевизионни, комедийни актьор и актриса.

Публиката реши да оцени високо новата продукция на Никалъс Спаркс – “The Lucky Оne”, затова й повери наградата за най-добър филм, категория “Драма”. Главните актьори на продукцията са Тейлър Шилинг и Зак Ефрон, който пък от своя страна грабна наградата на тийновете за най-добър драматичен актьор.

След успеха на поредицата “Училищен Мюзикъл”, новия филм на Зак жъне голям успех и още по-голяма известност за него. Романтичната драма завладя публиката до толкова, че да я изберат пред филмите “The Help” и “The Vow”.

Любимеца на всички тинейджърки Тейлър Лаутнър успя да спечели приза за най-добър екшън актьор за новия си филм “Abduction”.

Той пристигна на събитието, придружаван от колегите си от “Здрач” Кристен Стюарт и Робърт Патинсън.

Рождения ден на звездата Селена Гомес накара цялата публика на Teen Choice Awards да запее “Happy Birthday” в нейна чест.

Селена беше на сцената, за да получи отличието за “Choice Music Group”, включващо и The Scene. Като преди да дойде тортата й, тя сподели пред всички, че това е най-хубавия й рожден ден.

Канадската супер-звезда Джъстин Бийбър изпя хитовата си песен “Boyfriend” по време на участието си вчера, в Teen Choice Awards 2012.

Вчерашния ден беше важен за приятелката му Селена Гомез, защото тогава тя правеше 20 години и през цялото време го подкрепяше, докато той танцуваше на сцената под звуците на “Boyfriend”.

Вижте цялото участие на Джъстин:

Актрисата, която придоби доста популярност в последно време, зареди многото проекти и филми, в които участва – Ема Стоун бе избрана от публиката на Teen Choice Awards 2012 за най-добра актриса в категория “Драма” и в категория “Комедия”.

Двете й награди се различават, но явно феновете й са сметнали, че тя е най-добрата и в двете противоположни номинации.

Ето и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Рожденничката Селена Гомес с нежни обувки Herve Leger by Max Azria и рокля в цикла от resort колекцията на модна марка Dsquared²

Виктория Джъстис с рокля на Gomez-Gracia Lauren Merkin дамска чанта и обувки Schutz

Тъмнокосата Лиа Мишел се появи в невероятна сива мини рокля от пролетно-лятната колекция на Atelier Versace

Водещата на Teen Choice Awards, Деми Ловато с екстравагантна рокля от пролетно-лятната колекция на Falguni & Shane Peacock и обувки Christian Louboutin:

Ники Рийд

Кендал и Кайли Дженър

Тейлър Суифт изглеждаше страхотно в млечен разкош от Maria Lucia Hohan

22-годишната Хейдън Пенетиър с лилава рокля на Zuhair Murad

Красивата Нина Добрев с елегатна мини рокля на J. Mendel и златисти обувки на Jimmy Choo

Чаровната Зои Салдана с елегантни обувки Christian Louboutin и топ и пола от есенната колекция на Jonathan Saunders за 2012-а:

No Doubt представиха новото си парче "Settle Down" по време на церемонията. Гуен както винаги показа стил и класа, както на червения килим, така и по време на участието на групата: