Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на премиерата на "Здрач - Зазоряване"?

Стотици фенове на вампирската сага "Здрач" се събраха в Лос Анджелис за премиерата на четвъртия филм "Зазоряване - Част 1".

Звездите от лентата поздравиха почитателите си. Някои от тях лагеруваха пред сградата на киното дни наред, само за да са първите, които ще видят любимите си актьори, съобщават от БНТ.

Робърт Патисън, Кристен Стюарт и Тайлър Лотнър, или Едуард, Бела и Джейк, поведоха звездния екип, който се събра в центъра на Лос Анджелис за премиерата. Част от почитателите пред киното са прекосили цялата страна, за да зърнат очи в очи любимците си и те не ги разочароваха.



Ники Рийд, известна също като Розали Кълън, благодари на почитателите за страстната подкрепа за сагата, която е почти към своя край.

"Истински съм благодарна, на тези, които толкова много обичат "Здрач", че дойдоха тук, за да ни подкрепят. В днешно време да задържиш вниманието на публиката за толкова дълго е истинска лудост." - сподели Ники.

Другата сестра на Едуард - Алис, или актрисата Ашли Грийн също бе във възторг от публиката.

"Винаги звучи толкова невероятно, че феновете са прекарали четири-пет дни тук, на палатка - в очакване. Толкова съм им благодарна за невероятната любов към филма." - каза Ашли.

След като третия филм "Здрач: затъмнение", завърши с предложението на Едуард към Бела тя да се омъжи за него, двамата влюбени най-накрая си казват "да". Вместо да заживеят дълго и щастливо обаче, съдбата ги изправя пред нови предизвикателства, по-големи от всичко, с което са се сблъсквали досега.

"Беше невероятно. Бях по-съсредоточена от всякога. Чувствах колко добре влизам в ролята." - сподели Кристен.

"Зазоряване - Част първа" е предпоследната история в сагата "Здрач". В кината по цял свят филмът тръгва от петък, 18 ноември.

Ето ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Кристен Стюарт в рокля на J Mendel

Ники Рийд с рокля на Marchesa

Ашли Грийн с рокля на Donna Karan

Дженифър Лав Хюит

Ашли Тисдейл с рокля For Love & Lemons

Кайли Дженър

Кендъл Дженър