Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на турнето на Планета?

В петък вечер започна турнето на музикална телевизия Планета.

Първата спирка на лятното приключение бе Русе.

В него участие взеха 10 дами, а днес ви питаме, която от тях бе избрала най-добрите сценични тоалети.

Старт на дългоочакваното от фолк феновете музикално събитие даде Мария. Певицата се включи в танците, за чиито репетиции бе отделила близо два месеца. По време на своя микс тя смени няколко визии, като заложи на женственост и много сексапил.

Кали ентусиазирано пристигна ден по-рано в Русе и успя да разгледа града заедно с част от своите колеги. Тя продължи купона с песента "Няма страшно" след нея изпя "Аз съм аз", "Като те почна", "4-4-2". Певицата поздрави публиката и с акапелно изпълнение.

Андреа представи шоу, като също заложи на танци и ефектна мултимедия.

Малина не се сдържа и слезе сред публиката, а в своето представяне отново заложи на танци, което се превърна в нейна запазена марка.

Емилия започна с песента "Смелите си имат всичко", "Не се променям", "Ти си ми", "Ще чакам да ми звъннеш" и продължи с дуетните си песни с Ави Бенеди.

Джена започна с песента "Моли се да не почна", "Да те бях ранила", а след това на сцената се качи Андреа и двете изпяха "Пий едно от мене". "Да видя какво е" и "Неверници" сложиха край на микса.

Цветелина Янева заложи на ефектна сценография, както и на елегантна рокля, с която очарова публиката. Тя изпя хитовете си както от последните месеци, така и любими песни на меломаните през годините.

Анелия предложи както танцово шоу, така и хитове, които зарадваха феновете й. Тя изпълни "Аз и ти", "Искам те, полудявам", "Феноменална", "Твоя съм" и "Ksafnika / Изведнъж".

След нея на сцената се появи Преслава в елегантна рокля и със заразяваща усмивка. Тя заложи на "Пиши го неуспешно" за първа песен в микса си. Певицата продължи с "Кажи "Здравей", "Режим "Неприлична" и "Като за финал".

Концертът закри Галена, която смени шест визии по време на своя микс, а за финал покани Фики, за да изпълнят дуетната си песен “Кой”.