Коя стана новата носителка на титлата "Lady Universe" (Снимки)

Тази година новата носителка на титлата "Lady Universe 2018" е Алиса, която е "Lady Baltic States". Още на предварителните кръгове тя направи впечатление с красотата си както на жури, така и на журналисти.

Алиса се отличи от останалите момичета освен с красота, също и с поведение и възпитание. Тя е бивша състезателка по кънки на лед и до момента се е включвала в много благотворителни каузи.

Красавиците дефилираха в три тура. Те минаха по котешката пътека с традиционни костюми, след което беше турът по бански, а за финал блестяха в елегантни рокли, дело на нашия дизайнер Христо Чучев.

На трето място остана представителката от САЩ, а на второ тази от - Латвия. Втората подгласничка пък е от Корея, а първата - от Джамайка.

Водещата на финала на конкурса беше модела и тв водещ - Гери Дончева, която също блестеше в синя рокля, дело на дизайнера от Асеновград - Чучев. С чар и усмивка тя внесе допълнително настроение, като показа и перфектно владеене на английски език.

Сред гостите на конкурса беше и Ивайла Бакалова, която от известно време насам живее в България. Преди няколко месеца тя се завърна от Дубай, където развиваше собствен бизнес.

Собственикът на марка "Lady Universe" Цвети Разложка сподели, че след конкурса се чувства много изморена, но пък доволна, тъй като успя да събере 24 красавици в България от цял свят. В продължение на 6 месеца тя и международните директори, които правят кастинги в различните страни, успяха да изберат хубави момичета за надпреварата тази година.

Чаровниците бяха в нашата страна седмица преди конкурса, като успяха да обиколят някои забележителности, сред които и Царевец във Велико Търново.