Автор
Пепа Попова - Пепита

Красива, стилна и откровена: Анджелина Джоли пред британския Vogue

45-годишната Анджелина Джоли стана главният герой на мартенския брой на британския Vogue. Актрисата покани главния редактор на изданието Едуард Анинфул в семейния си дом в Лос Анджелис и разговаря с него за майчинството и шестте си деца. Анджи участва и във фотосесия, която се проведе в задния двор на къщата ѝ.

В резултат на това корицата на новия брой излезе в две версии - цветна и черно-бяла. На първата снимка Анджелина позира в елегантно облекло, състоящо се от бежов копринен топ, пола-молив и палто от същия цвят, преметнато през раменете, а на втората - в черно поло и съответстващи панталони.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


В разговор с главния редактор на британския Vogue Джоли призна, че има големи надежди за по-младото поколение, включително децата си:

Имам много надежди за по-младото поколение. Може би защото живея с деца на възраст между 12 и 19 години и мога да наблюдавам тази конкретна група. Виждам, че те са под много по-голям натиск, отколкото ние сме на тяхната възраст. Те получават огромно количество информация, която за нас не бе достъпна. Но виждам как Мадокс комуникира с някого чрез видеовръзка на руски или корейски, как Шайло поддържа връзка с приятелите си от Намибия. Младите хора са се научили да общуват и да се опознават по изключително глобален начин. Именно те ще започнат да решават нашите проблеми.

View post on Instagram
 

Анджелина Джоли също отбеляза, че въпреки пандемията на коронавируса животът продължава. Актрисата каза, че синът ѝ Пакс е пред дипломиране, а дъщеря ѝ Захара е в процес на получаване на шофьорска книжка. В разговор с Анинфул Джоли също описа типичен ден в голямото им семейство.

Никога не съм успявала да седя неподвижно. Въпреки факта, че винаги съм мечтала да бъда майка на много деца, си го представях като пътуване някъде в джунглата. Не мислех за семейството в традиционния смисъл. Чувствам, че просто ми липсват уменията да бъда типична майка вкъщи. Правя го благодарение на децата си. Те ми помагат, но аз наистина не съм много добра в това. Може да звучи банално, но ако наистина обичате и се опитвате, фактът, че омлетът ви е прегорял, няма значение в крайна сметка.

- сподели мислите си за майчинството Джоли.

View post on Instagram
 

В края на разговора Анджелина отговори на въпроса дали смята, че в момента е абсолютно щастлива. Актрисата призна, че не е сигурна, че сега преживява най-успешния период в живота си, намеквайки, че последните години са били доста бурни за нея поради трудния развод с Брад Пит.

Не знам. Последните няколко години бяха доста тежки. Фокусирах се върху изцелението на нашето семейство. Всичко бавно си идва на мястото: все едно ледът се топи и кръвта се връща в тялото ми,
- призна Джоли.

View post on Instagram
 
View post on Instagram