Автор
Woman.bg

Красивите тоалети на звездите, направили ни впечатление (6)

Напоследък попадаме на все по-красиви и стилни известни дами, затова решихме да ги съберем в една статия, представяйки техните тоалети и поводи за изява.

А вие, скъпи дами, може да гласувате за вашата фаворитка по-долу в нашата анкета. Любопитни сме да разберем коя представителка на женския пол най-много и защо ви допада!


Диана Аргон:

Красивата актриса се появи с тази симпатична рокличка на Tracy Reese for Anthropologie на лятно парти. Шарената дреха бе идеално решение за горещата вечер.

Диана я бе съчетала със сандали и дамска чанта Coach.



Мила Кунис:

Чаровната и талантлива Мила Кунис се появи на премиерата на „Ted” в Лос Анджелис в страхотна, черна рокля на Christian Dior. Зелените обувки с дантела на висок ток също бяха на Christian Dior.

Мила се бе спряла на изправена коса с път по средата и опушени очи.



Оливия Мън:

Тъмнокосата звезда блесна в бяла, елегантна рокля в стил 80-те на Armani на събитие в Лос Анджелис. Актрисата бе съчетала бялото бижу с обувки Christian Louboutin и Neil Lane бижута.




Мина Сувари:

Хубавицата от „Американски Пай” изглеждаше страхотно в черна, секси рокля на Maria Lucia Hohan.

Русата звезда я бе съчетала с обувки от есенната колекция за 2011-а на българинът Gio Diev и Kotur дамска чанта.



Пенелопе Круз:

За премиерата на лентата на Woody Allen “To Rome With Lovе”, актрисата Пенелопе Круз се появи в разкошна дреха от есенно-зимната колекция на Michael Kors za 2011-a.

Златистата рокля с една презрамка бе успешно попадение за Пенелопе.