Автор
Woman.bg

Креми Оташлийска триумфира на ревюто на Chanel

Голямата остъклена изложбена сграда Гран Пале бе мястото, което Карл Лагерфелд избра за представянето на новата колекция на модна къща Chanel в рамките на Седмицата на модата в Париж.

За случая емблематичната зала бе декорирана с фонтан, на фона на който дефилираха изящни манекенки, представящи предложенията на модната къща за сезон пролет-лято 2018.



Шоуто откри 16-годишната дъщеря на Синди Крауфорд – Кая Гербер, която е не само новата муза на гениалния Лагерфелд, но и сензацията на завършилата вчера модна седмица.

На чаровната тийнейджърка бе отредена водеща роля както в ревюто на Chanel, така и в това на Valentino и Yves Saint Lauren.



Колекцията на Лагерфелд за предстоящия топъл сезон изобилства от характерните за бранда костюми от туид, както и от миниполи в стила на 60-те. Учудващо място в модната линия намират и предложенията от деним – плат, не особено любим на моделиера. Наред с естествените материи в колекцията присъстват и дрехите и аксесоарите от PVC. Виждаме пончо, както и шапки и ботуши от прозрачния материал.



Участие в модното шоу взе и нашето момиче Кремена Оташлийска. Родната красавица, която редовно дефилира за световно известни марки, се разходи по подиума в рокля с къса дължина и асиметрична долна част, компания на която правеха PVC шапка, ботуши и ръкавици. В ръцете си държеше пък две чанти от новата колекция.

По време на Седмицата на модата в парижката столица, която бе закрита вчера, Кремена също така дефилира и за Balmain и Nina Ricci.