Автор
Пепа Попова - Пепита

Леле - Gucci & The North Face направиха модна серия за планинари!

Почти три месеца след като обявиха сътрудничеството си, The North Face и Gucci представиха колекция, която съдържа всичко - от конфекция и обувки до палатки и спални чували. Партньорството се основава на споделеното наследство на двете марки, съчетавайки страстта на Gucci към върховен лукс с експертизата на The North Face в областта на спортното оборудване. Колаборациите за The North Face не са непозната територия, но за Gucci, под ръководството на Алесандро Микеле, това партньорство е първото с друга марка. И знаете ли, изборът от страна на Gucci не е толкова изненадващ, колкото може да изглежда на пръв поглед, предвид неотдавнашните стъпки на компанията да стане въглеродно неутрална.

Нещо повече, с продължаващия lock down къде, ако не в планината можем да се срещнем с приятели, да разходим новите си цветни придобивки и да дефилираме сред хора и да бъдем забелязани.... Микеле определено бързо се ориентира в обстановката и разбра, че новите социални мероприятия са именно сред природата.

View post on Instagram
 

А в тази колекция има всичко необходимо за едно сериозно, екстравагантно приключение на открито: връхни дрехи и палта от гъши пух, бомбър, вдъхновен от дизайна на The North Face от 70-те години. Други ключови продукти включват тениски, качулки и якета със специалното лого на Gucci x The North Face, както и цветни ризи с щампа и цветни гащеризони. Колекцията включва и туристически обувки в три цвята - кафяво, черно и кремаво. В истински стил Gucci, цветовата палитра е изпълнена с живи нюанси. Причудливи флорални мотиви, ярки основни цветове, щампи, вдъхновени от The North Face от 70-те години, и новият монограм Gucci украсяват якета, раници, поли и шапки от панама.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram