Автор
Пепа Попова - Пепита

Леле, този път сме влюбени завинаги - цветното лято на Dolce & Gabbana

Модните марки продължават активно да представят своите рекламни кампании за сезон пролет-лято 2021 г. Италианската марка Dolce & Gabbana, която вижда идващата пролет като наистина ярка и цветна, също представи своята визия. Основният лайтмотив е пачуъркът, който се използва както в сценографията, така и в дизайна на облеклата. Яркият дух на кампанията, заснет от Бронислав Симончик, е подчертан от много разнообразен кастинг, а авторите на кампанията разчитат на групови портрети, които буквално ни карат да се взираме внимателно във всеки един ддетайли.



Тази колекция е нашето признание и поклон пред fatto a mano или занаятите, без които е невъзможно да си представим италианската мода“, казват Доменико Долче и Стефано Габана, които умело съчетават флорални мотиви и точки, плодови истории и деним, графични линии и сложни бродерии. Дизайнерите неведнъж са казвали, че любимата им Сицилия е един от ключовите им източници на вдъхновение - място, което сравняват с цветно и уютно пачуърк одеяло.

Както винаги и този път Dolce & Gabbana обръщат специално внимание на линията аксесоари, за да напомнят още веднъж на всички, че не напразно чантите на марката се сравняват с произведения на изкуството.