Жената и чантата - една безкрайна любовна история, която мъжете не разбират, но пък ние не можем без нея!

Чантата е оня аксесоар, любим на всички жени, който поставя финалния щрих на тоалета.

Ето и някои марки дамски чанти, които от дълго време стоят на върха в която и да е класация за лукс и качество и радват най-вече знаменитостите.

1. Hermes Birkin

Този аксесоар на някои места в САЩ достига цена от 80 хиляди долара и въпреки това има небивало търсене. Дори и да имате сумата, Hermes вече са направили дълъг списък с чакащи за следващите девет месеца. Виктория Бекъм е голяма почитателка на прочутите чанти.



2. The Kelly, Hermes

Тази чанта е кръстена на Грейс Кели, принцесата на Монако. Това е един от сънищата на всеки почитател на модата, подобно например на костюм Chanel.

3. Louis Vuitton

Тази елитна марка изпъква с класическото си лого. Бионсе е голяма почитателка.

4. Balenciaga

Това е също особено популярна марка и ако една такава ви попадне пред погледа, не се сдържайте, а я вземете. Мери Кейт Олсен и Хайди Монтаг са почитателки на марката.

5. Prada

Винаги ще има чанта от тази марка в подобна класация. Новите модели са модерни, необичайни и издават свободомислие. Чантите Prada са едно от най-имитираният аксесоар през последните години. Ева Лонгория и Хилъри Дъф са големи почитателки на чантите.

6. Gucci

Забележителни и секси са чантите на Gucci. Gucci означава висока класа! Линдзи Лоън направо ги обожава!

7. Bottega Veneta Tote

Чантите са особено популярни ако сте фен на дискретността и не обичате големи крещящи лога. Розарио Доусън и Сара Джесика Паркър са вклюбени в тях!

8. Dior

Джон Галиано, наследникът на Dior, безпогрешно следва стила на Dior. Той съчетава съвременната свобода на израза с препратки към богатото минало.

9.Fendi

Характерната мозайка на Fendi се появява за първи път в есенно-зимната колекция на 1999 г. Стилни и обичани от звезди като Ким Кардашиян, Ашли Тисдейл и Бионсе.