Малкото копие на Мадона – дъщеря й Лурдес, ще се окаже същото Материално момиче, каквото беше преди години майка й.

Докато повечето 13-годишни девойки се занимават с оценки в училище и първи влюбвания, госпожица „Известна от бебе” пуска собствена колекция дрехи.

Е, мама Мадж дава едно рамо за упора и плаща всичките разноски по производството и рекламата на дрехите, но като цяло замисълът и творческите идеи са на Лурдес.

Тъмнокосата хубавица вече официално промотира колекцията „Material Girl” посредством своя блог, докато реалното пускане на дрехите в продажба ще се състои на 3-ти август.

В блога Лурдес прави своето обръщение към младите:

„Helluuur thurrrr (това е нещо като Hello there!, бел.ред.), аз съм Лола и това е моят нов блог.

Ще го използвам, за да ви кажа нещо повече за себе си.

Аз съм тотално обсебена от късите панталонки от 80-те… Нали знаете, онези, които правят дупето ти да изглежда някак голямо и в тях можеш да подпъхнеш гръндж риза.

Сега съм на 13 и през октомври ще стана на 14 години. Нямам търпение, защото НАЙ-НАКРАЯ ще ми позволят да си боядисам косата… БЛАГОДАРЯ ТИ МАМО!!”.

Самата Мадона споделя, че идеята да създаде колекция заедно с дъщеря си дошла по съвсем естествен начин.

Лурдес постоянно се ровела из гардероба на майка си, взимала дрехи оттам и ги съчетавала по необикновен начин със своите собствени.

На всичкото отгоре, още от малка израства на снимачната площадка, плътно до звездата, черпейки идеи и знания от големите стилисти и дизайнери.