Звездните дами с името Дженифър са няколко и всяка една от тях си има свой чар и красота.

Но коя най-много ви харесва от гледна точка на стил, излъчване, сексапил, усмивка…? Може да гласувате в нашата анкета по-долу за вашата любима Дженифър!

Дженифър Лопез:

Мултиталантливата Ла Лопез няма спирачки. С каквото се захване става хит! Майката на две прекрасни дечица е актриса, певица, дизайнерка, танцьорка…



Дженифър Лорънс:

Актрисата Дженифър Лорънс изпълнява главната роля в новата фантастична лента „Hunger Games”.

Дженифър Гарнър:

Дженифър Анистън:

Сладураната от "Приятели" била забелязана на романтична вечеря в Холивуд с актьора от филма „Ваше височество“ Джъстин Теру. Вече са повече от приятели. Предпазливи са – и двамата не бързат“, разкрива източник. Дали най-накрая това ще се окаже голямата любов на звездата с едни от най-красивите крака на света остава да разберем...

Дженифър Хъдсън:

Тази жена е истинско чудо - отслабнала до неузнаваемост, надяваме се да не прекали в това отношение и да се концентрира повече върху музикалната си и актьорска кариера!

Дженифър Лав Хюит:

Наистина ли Дженифър Лав Хюит е най-лошата актриса?

Виртуалният портал "RottenTomatoes.com" събира критики от всички интернет сайтове, където се обсъжда качеството и сюжета на различни филми и актьорската игра на героите. Според натрупания рейтинг излиза, че актрисата от сериала „Шепот от отвъдното" е най-некадърната актриса. Вие какво мислите?