Мария Бакалова на първи ред на ревюто на Louis Vuitton

08 октомври 2021 | 10:43
1911
1
Getty Images/ Instagram
1

Откакто звездата на Мария Бакалова изгря за световната сцена, тя не спира да се облича от световноизвестната марка Louis Vuitton. Брандът толкова харесва българката, че дори я покани на последното си ревю в Париж.

Бакалова присъства на ревюто, по време на което Louis Vuitton представиха своите предложения за сезон пролет-лято 2022 г. Събитието се състоя в Лувъра, а Мария седеше на първия ред в залата. До нея бяха настанени певицата Клои Бейли и актрисата Ейса Гонзалес.

Мария побърза да качи пост в своя профил в Instagram, с който благодари на Louis Vuitton за поканата и поздрави креативния директор на бранда Никола Гаские за неговите постижения.

Българската актриса бе облечена с ексклузивен тоалет от Resort колекцията за сезон пролет-лято 2022 на Louis Vuitton.


Лувъра е една от любимите локации за ревюта на Louis Vuitton, а най-актуалната колекция на марката отново вплита по удивителен начин миналото, настоящето и бъдещето - нещо много характерно за стила на Гаские, който работи с бранда от 2013-а година насам. Впечатление на критиците направиха помпозните слънчеви очила, удивителните перелини и структурираните поли. Ревюто бе приказен микс от стар парижки маскарад в комбинация със съвременни парти дрехи.

Още по темата

Коментари

1
  08 октомври 2021 | 11:05 отговор
 

Много грозно момиче, тялото под всякаква критика. Мисля че са я избрали по грозота!

 
 
13 октомври 2021 | 16:15

ДА ТИ СТИСНА РЪКАТА-ДА!!!КОЯТО И ДА БЕШЕ ДРУГА БГ АКТРИСА НЯМАШЕ ДА МЕ ДРАЗНИ,ТАЗИ Е РЯДКО ПРОТИВНО СЪЩЕСТВО С МАЗНИШКА МАЙМУНСКА ФИЗИОНОМИЯ!

Добави Коментар

Най-четени