Мария Бакалова облече зашеметяващи тоалети на "Долче и Габана" във Венеция (Снимки)

Мария Бакалова заля феновете си с доза класически стил и елегантност с последните снимки на профила си в Инстаграм.

Най-напред българската актриса сподели фотос с розова рокля, която носи на модно събитие във Венеция. "Какво прекрасно време с "Долче и Габана", написа тя към него, изразявайки радостта си от слънчевия си престой във Венеция.

View post on Instagram
 

Мария Бакалова пристигна в града на каналите, за да присъства на събитието, организирано през седмицата от модна къща "Долче и Габана". Сред звездите, които се озоваха на поканата, бяха Хайди Клум, Биби Рекса, Кейт Босуърт.

На друга снимка, която Бакалова сподели в социалната мрежа, тя е облечена в яркочервено спортно облекло, отново на италианския бранд. Актрисата носи и емблематичната бяла тениска с надпис "Супермодел от 90-те" - същия модел, който Хайди Клум носеше по-рано тази година.

View post on Instagram
 

Мария Бакалова предизвика същинска буря от възторг и адмирации сред почитателите си с най-новите си и още по-впечатляващи кадри, които тя сподели. На тях първата българка, номинирана за "Оскар", е в разкошна бяла рокля в златисти флорални бродерии и с тиара в косите. разбира се, тоалетът отново е на модна къща "Долче и Габана".

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте как новата любима на Сашо Кадиев го поздрави за рождения му ден