Автор
Пепа Попова - Пепита

Марк Джейкъбс ни учи отново да се качим на обувки с платформа

Популярността на обувките на висока платформа набира скорост. Сред основните ценители на тенденцията е не кой да е, а дизайнерът Марк Джейкъбс, който спечели сърцата ни по време на ревюто на своята марка през септември 2019 г. Тогава Джейкъбс се появи на подиума в обувки на Rick Owens, които той комбинира със сако от ален туид на Chanel с перлени копчета.

View post on Instagram
 


От тогава до сега Марк Джейкъбс ни приготви истинско ръководство за това как да включим обувките на висока платформа в гардероба си. В своя Instagram акаунт Джейкъбс редовно споделя снимки на различни визии, в които неизменно присъстват високи обувки. Решихме да ви разкажем повече за това как Марк носи тази тенденция и да ви представим пет от неговите съвета.

Вкарайте дънките в ботуши на платформа и ги носете със сако


За да направите визуално ботушите основен детайл на своя образ, ги “напълнете” с дънки. Така краката ще изглеждат по-дълги. Е, ако решите да изберете обувки с някакъв изразителен цвят, „успокойте“ го с помощта на строго класическо сако.

View post on Instagram
 

Черните ботуши на платформа до глезена се комбинират най-добре с черни панталони.

Ако за вас обувките на платформа сами по себе си са достатъчно смела история, опитайте да започнете своите модни експерименти с черно. Най-лаконично черните ботуши или обувки на платформа изглеждат с тъмни панталони с прав силует.

View post on Instagram
 

Притежателите на тънки крака могат да носят обувки и ботуши на платформа с midi-поли

Ботуши до глезена не са подходящи за всички, защото визуално правят крака по-къс. Но ако имате късмет и имате тънки крака, можете спокойно да носите сдържани и съблазнителни обувки на кожена платформа с кожена миди пола и подходящо сако или яке, както изключително успешно прави това Джейкъбс..

View post on Instagram
 

Леопардовият принт е най-подходящ за секси платформи

Ако вече сте решили да играете ролята на фаталната изкусителка от Студио 54, която може да танцува цяла нощ на фона на музиката на Дона Самър с обувки на платформа, не можете да направите това без леопардово сако, което перфектно допълва визията.

View post on Instagram
 

Не пренебрегвайте цветните чорапи

Този съвет ще се хареса на всички широко скроени хора. Дизайнерът обича да носи чорапи в най-невероятните цветове с ботуши до глезена. Опитайте и вие!

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram