Автор
Пепа Попова - Пепита

Марк Джейкъбс се ваксинира в абсолютно Marc Jacobs стил...

Преди броени часове Марк Джейкъбс пусна поредното традиционно за него селфи в огледалото. Този път то не беше нито от дома му, нито от офиса му. Този път със селфи той отпразнува получаването на втората доза от ваксината.
Според Джейкъбс или поне според хаштага към снимката, той вече е официално част от #pfizercrew. За случая той се облече в къси панталони Comme des Garçons в цвят на розова дъвка и обсипани в пайети. Към тях Марк бе добавил съответстващ топ на Balenciaga и два абсолютно характерни за него елемента: палто в леопардов принт и ботуши на платформа на Rick Owens.

View post on Instagram
 



И на поставянето на първата доза в началото на март Марк отдели специален пост и огледално селфи в NYU Langone. И тогава бе облечен в ярко розово, и тогава бе с неговите по-големи от живота ботуши на платформата Rick Owens. Към хаштаговете си в Instagram той включи #thankyouhealthcareworkers и #feelinFauci.

View post on Instagram
 

Яркият външен вид на Джейкъбс не е необичаен за дизайнера. Но моментът на ваксинация определено си струва да бъде отпразнуван в розово...