В началото на август Кейт Мидълтън привлече вниманието с едно на пръв поглед несъвместимо, но всъщност доста добро съчетание. Херцогинята на Кеймбридж се появи с маска за 5 долара, която тя умело бе комбинирала с тоалет за 2000 долара.

Това се случи на един от първите ѝ публични ангажименти след края на карантината със съпруга ѝ принц Уилям, когато двамата посетиха Бари в Южен Уелс, като част от обиколката им. Тогава кралската двойка се срещна и разговаря със собствениците на местни фирми по повод влиянието и въздействието на COVID-19 кризата върху туристическия сектор.

Специално за повода херцогинята бе заложила на рокля от Емилия Уикстед за 2000 долара, сандали за 127 долара и... маска за... 5 долара. Това, което впечатли медийните наблюдатели и потребителите на социалните мрежи, се оказа именно изборът ѝ на предпазна маска. Признаваме, херцогинята определено има вкус и стил, тъй като маската ѝ, като красив аксесоар, умело допълваше цялостния ѝ аутфит.

View post on Instagram
 


Нищо чудно, че само минути след като снимките се появиха в интернет пространството, маската бе разпродадена като ароматен и топящ се в устата топъл хляб.

С комбинацията на евтина маска и скъпа рокля, Кейт красноречиво показва на всички, че независимо от това колко известен си на света или какво е положението ти в обществото, никой няма оправдание да не носи предпазни маски.

От своя страна, дамите от народа останаха предоволни от факта, че могат да си позволят едно такова хем атрактивно, хем елегантно, и в същото време - достъпно предпазно средство, дори и да не си член на кралското семейство.

View post on Instagram
 

Четете още: Кейт изпратила на Меган цветя за примирие, реакцията ѝ ще ви зашемети