Автор
Woman.bg

Меган блести в бижута на Даяна след отпуската по майчинство

Меган Маркъл официално се завърна към кралските си ангажименти. Херцогинята на Съсекс обяви край на отпуската си по майчинство и се появи в целия си блясък пред поклониците си.

Бившата холивудска актриса е готова за нови начинания, точно 4 месеца, след като роди първата си рожба. Малкият Арчи се Появи на бял свят в началото на месец май. Както вече разбрахме по многобройните ѝ прояви, Меган е изключително активна в социалните си дейности и постоянно предприема нови предизвикателства. Например съвсем наскоро се изяви като редактор на британския "Вог", а вчера даде начало на модната си колекция. Тя е създадена с благотворителна цел и носи името The Smart Set.

На събитието Меган бе заложила на изчистено делово облекло - черен панталон, бяла риза и кафяви обувки на тънки токчета. Сетът е част от колекцията ѝ. Елементът от визията ѝ, който направи впечатление на страстните почитатели на кралското семейство, бяха бижутата ѝ. Херцогинята носеше златни гривни и обеци, които някога са били собственост на покойната ѝ свекърва - принцеса Даяна.

Това е поредният път, в който екзотичната хубавица доказа, че смело е влязла в ролята на моден диктатор.

Четете още: Ана Уинтур и Гришо - когато си ВИП, стоиш до главната редакторка на Vogue