Ден след като сп. „Пийпъл“ я избра за най-елегантната известна жена, Меган Маркъл отново демонстрира безупречен стил, маниер на обличане и класа.

37-годишната бивша американска актриса стана част от британското кралско семейство през май, след като се омъжи за 33-годишния принц Хари. Сега, в статута си на херцогиня на Съсекс, тя е длъжна да изпълнява кралски задължения, включително посещения на светски и благотворителни събития.


И, разбира се, да подбира тоалетите си изключително внимателно. А тя безспорно го умее и за пореден път го доказа само преди един ден.

На 6 септември, Меган и Хари бяха гости на гала концерт в Лондон, посветен на стогодишнината от края на Първата световна война. Концертът бе благотворителен в помощ на ветерани от войната, които са се сблъскали с психически травми.

За събитието херцогинята бе заложила на рокля в кралско синьо – дело на дизайнера Джейсън Ву. Красивата й визия бе допълнена от eлегантни токчета в същия цвят от Аквазура и от клъч – изработка на Диор.

Маркъл обаче привлече вниманието на медии и блогъри не толкова с добрия си вкус относно избора си на тоалет (който е безспорен), а със силуета на дрехата. Специфичната кройка веднага разбуни духовете за евентуална бременност, която Маркъл сякаш се опитва да прикрие чрез красиви дипли над коремчето й.

Нека да припомним, че Мегън и Хари не крият, че искат деца. Според Томас Маркъл, бащата на херцогинята пък, тя "отдавна мислела за това и със сигурност ще се опита."

Четете още: Меган Марлкъл "сложи в джоба си" най-стилните жени (Снимки)