Автор
Woman.bg

Меган Маркъл е най-влиятелната модна икона за 2019-а

Меган Маръкъл поведе в класацията за най-влиятелните модни икони за 2019 г. в търсачката Lyst.

Елегантните изяви на херцогинята на Съсекс не остави никого безразличен към стила ѝ на обличане и през тази година. Поредното доказателство за това са 216-те процента повишен интерес към търсенето в интернет на тоалети, подобни на тези на Маркъл.

Припомняме, че предпочитанието ѝ към роклите тип риза доведе до 45% по-голям интерес по време на посещението ѝ в Южна Африка, а роклята ѝ, дело на марката Club Monaco, беше разпродадена за по-малко от ден, като търсенето се повиши с впечатляващите 570%.

Втори в класацията е актьорът Тимъти Шаламе заради залитането му към смелата и експериментална мода.

Аутфитът му, който предизвика особен фурор, включва суичър с пайети, който бе облякъл по време на премиерата на "Кралят". Скорострелно след появата му популярността на този тип мъжки дрехи нарасна със забележителните 192%. Костюмът му от Хайдър Акерман mcu повиши търсенето на марката с цели 806%

На трето място е Зендая, а заслугата за това певицата дължи на тоалета си от MetGala, който предизвика 54-процентно увеличение на търсенето на марката Tommy Hilfiger.
Когато красавицата се появи с рокля на Вера Уанг на наградите "Еми" през септември тази година, търсенето на тоалети на американската дизайнерка се увеличи с 33%.

Четете още: Вижте тоалета на Меган, в който всички се влюбиха