Автор
Ева Григорова

Меган най-после облече пищната рокля с дълбоко деколте, която не можеше да си позволи като херцогиня!

Меган Маркъл остави почитателите си без дъх с последната си поява. Тя придружи принц Хари по време на гала концерта Salute To Freedom в музея Intrepid в Ню Йорк.

Събитието се състоя в чест на военни ветерани, а в своята реч принц Хари заяви, че живее “американската си мечта”.



Неговата съпруга е истинско доказателство затова. Много британци обвиниха Меган, че една от основните ѝ подбуди да напусне кралското семейство е желанието ѝ да натрупа собствено богатство и да си върне живота на холивудска звезда. Според етикета на Кралицата членовете на кралския двор трябва да следват стриктен дрескод, който вероятно също не е бил по вкуса на Маркъл.



За събитието в Ню Йорк тя бе подбрала рокля с предизвикателно деколте на Каролина Ерера, която не би могла в никакъв случай до облече, ако беше останала във Великобритания. За да завърши тоалета си, Маркъл бе заложила на сатенени обувки на висок ток на Giuseppe Zanotti. Принц Хари пък бе подбрал класически смокинг с папионка.

View post on Instagram
 


Събитието се състоя само ден след като Меган се извини пред съда, че е забравила, че е брифирала свой служител, който е дал информация на авторите на книгата Finding Freedom. Тя е посветена на живота ѝ заедно с принц Хари във Великобритания. До този момент херцогинята на Съсекс отричаше тя и съпругът ѝ да са сътрудничили за написването на мемоара. Сега обаче ѝ се наложи да се извини, че е “забравила”, че е дала насоки на своя приближен какво да говори, когато се срещне с авторите.

В края на това лято дори излезе нова и допълнена версия на Finding Freedom, за която можете да научите повече тук.

View post on Instagram
 

Разкритието се случи по време на делото, което Меган заведе срещу The Mail on Sunday, след като изданието публикува лично нейно писмо, което тя изпратила до баща си Томас Маркъл.

View post on Instagram