Автор
Woman.bg

Мелания и Даяна: Открийте разликите! (Снимки)

От първата й публична изява пред света, откакто стана първа дама на САЩ, до момента, Мелания Тръмп изумява с чар, излъчване и тоалети. Няма събитие, на което тя да не е присъствала редом до своя съпруг – Доналд Тръмп, и да не е демонстрирала безупречен вкус, маниер на обличане и класа.

Може би единствената жена, с която бихме могли да я сравним, е принцеса Даяна – еталон за силна жена, но и модна икона, пред която целият свят се прекланя и до днес. И двете подбират тоалетите си според събитието и го правят с изключителен финес, стил и изящество.

От друга страна обаче, благодарение на острия нюх на медиите дължим знанието, че за своите дрехи Мелания нерядко черпи вдъхновение от тоалетите на редица знаменити дами, известни със своя неподражаем стил, каквито са били Жаклин Кенеди, Грейс Кели и, естествено, принцеса Даяна. В това няма нищо лошо, разбира се. Стига да не преминава в границите на плагиатството.

Днес попаднахме на нещо, което силно ни впечатли и озадачи. Става дума за тоалети и акценти от облеклото на г-жа Тръмп, които силно наподобяват тези на покойната Даяна.

Четете още: Изящните тоалети, с които Мелания покори Европа