Автор
Woman.bg

Мелания със скъпа рокля и на токчета при децата от Гана

Мелания Тръмп е на първата си самостоятелна визита в Африка. Изящната първа дама на САЩ ще посети четири държави от континента, за да види как живеят местните деца и да им помогне. За целта стопанката на Белия дом ще обиколи редица болнични заведения, училища и приюти в Гана, Малави, Кения и Египет и ще се срещне с лидерите на държавите, за да се оформи работен план за благополучието на децата в районите от Третия свят.

Световните медии обаче не пропуснаха да отбележат, че първата дама е натоварена и с още една дипломатическа мисия, а именно да подобри комуникацията между САЩ и държавите от Черния континент. Несъмнено нелека задача предвид грандиозния дипломатически гаф на съпруга ѝ – президента Доналд Тръмп.

Припомняме ви, че преди броени месеци бе разпространен запис, който предизвика възмущение не само в Африка, но и по целия свят. На него се чува как Тръмп нарича държавите от континента мръсни дупки.

Въпреки отношението на президента на САЩ към африканските страни съпругата му Мелания бе радушно посрещната в страните от континента. В Гана тя бе приветствана от дечица в традиционни носии, които ѝ подариха цветя – жест, който видимо развълнува първата дама.

Медиите по света обаче не пропуснаха да коментират не само начина, по който жителите на Гана се отнесоха към Мелания, но и тоалета, който тя бе подбрала за случая. Първоначално първата дама отлетя от САЩ, облечена в палто цвят охра, допълнено от леопардови токчета от Manolo Blahnik. Когато кацна в столицата Акра обаче, тя демонстрира нов облик, включващ миди рокля от Celine, която се характеризира с райе в червено и бяло и ефектен акцент – дълга вратовръзка.

Интересно ни е да разберем – допада ли ви визията на Мелания Тръмп и подходяща ли е тя за случая, дами?

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram