Автор
Woman.bg

Моден гаф смути Меган Маркъл на рождения й ден

Меган Маркъл вчера навърши 37 години. Това е първият рожден ден на избраницата на принц Хари като херцогиня на Съсекс.

Кралската снаха отбеляза празника заедно със съпруга си, но не тя беше център на вниманието, а младоженците Дейзи Дженкс и Чарли ван Страубензи – приятел на Хари от детството, чиято сватба кралската двойка почете с присъствието си.

View post on Instagram
 

На тържественото събитие в селцето Греншам, графство Съри, херцогът на Съсекс изпълняваше ролята на кум. Той пристигна с младоженеца преди останалите гости, облечен в стилен костюм от три части. По-късно към него се присъедини и рожденичката Меган. Тя бе заложила на кокетна лятна рокля с къс ръкав Club Monaco, черна в горната част и преминаваща надолу в нежни плисета в няколко цвята.

Меган не бе пропуснала и задължителната за висшето общество малка шапчица - воалетка със стилна декорация Philip Treacy. Елегантната й визия бе допълнена от чанта Kayu и обувки Aquazzura в същия цвят.

View post on Instagram
 

Сред гостите беше и братовчедката на принцовете Уилям и Хари - Южени, придружена от бъдещия си съпруг Джак Бруксбанк. 27-годишната внучка на кралица Елизабет II е осма поред за наследяване на британския престол. Тя е по-малката от двете дъщери на херцозите на Йорк Андрю и Сара.

Принцеса Южени и годеникът й Джак Бруксбан

Изненадващ обаче бе фактът, че принц Уилям и Кейт Мидълтън не присъстваха на сватбата. И двамата принцове ги свързва дългогодишно приятелство с младоженеца, датиращо още от предучилищна възраст. По-големият брат на Чарли – Томас ван Страубензи, пък е кръстник на принцеса Шарлот.

Лек моден гаф за малко смути херцогинята по време на тържеството, след като горните копчета на роклята се разкопчаха, за да разкрият пред погледите на всички гости дантелите от сутиена й. Благодарение на бързата реакция на американката всичко беше отново скрито и, за разочарование на едни и утеха за други, тоалетът на Меган остана плътно закопчан до края на церемонията.

Колаж: Woman.bg

Меган получи множество официални поздрави от различните профили на кралското семейство в социалните мрежи. Нейната полусестра Саманта също не остана по-назад и честити в Туитър, като й напомни да прати картичка за рождения ден на баща им, който е роден на 18 юли.

Четете още: Защо рожденият ден на Меган Маркъл е толкова важен за кралицата?