Чанта Chanel, обувки Christian Louboutin, жакет Burberry – през новата година ще трябва да изберете с какво да допълните гардероба си и кое си заслужава усилията и похарчените средства.

Овен (21.03 – 20.04)



През 2011 г. звездите ви препоръчват да се поддадете на творческото си вдъхновение. Рисувайте, усъвършенствайте фризьорските си умения, научете се да свирите на музикален инструмент. Вдъхновението буквално ще ви обсеби и най-сетне ще разберете какво може да ви направи щастлива. Новите увлечения ще се отразят и на външния ви вид. Забравете дънките и разнообразете класическия си стил с нещо ярко и ексцентрично.

Телец (21.04 – 20.05)



През 2011 г. ще ви се наложи да обуздаете страстта си към мащабните “модни” покупки. Но това не бива да ви притеснява – гардеробът ви е пълен с разкошни рокли, маркови дънки и весели тениски. Просто прегледайте съдържанието му и се научете да комбинирате добре тези неща! Новата година ще е подходяща за купуване само на обувки или аксесоари.

Близнаци (21.05 – 21.06)



През 2011 г. ще демонстрирате с пълна сила двойнствения си характер. Ще ви бъде особено трудно да вземете решение за стила си, тъй като в живота ви ще се появят нови увлечения – екстремни спортове, класически танци или пък планинарство… Няма да успеете да ограничите разходите си за дрехи, но пък гардеробът ви ще се запълни с тоалети за всякакви случаи. За щастие финансовото ви състояние през тази година ще е стабилно.

Рак (22.06 – 23.07)



За вас 2011 г. ще бъде изпълнена с модни подаръци – околните (сред които роднини, приятели и колеги) ще оценят високо стила ви и ще се постараят да вземат участие в изграждането му. Подгответе си wish-лист и разчистете място в гардероба си – ще ви бъде нужно за новите попълнения. Но не забравяйте, че подаръците е добре да се обменят, а не само да се взимат. Подарете и вие нещо в отговор.

Лъв (24.07 – 23.08)



През годината на Заека със сигурност ще имате късмет в пазаруването. Очаква ви успех като първооткривател на уютни салони и бутици и зашеметяващи намаления и разпродажби, всички заведения ще отворят широко врати за вас. Възползвайте се от тази възможност, за да попълните гардероба си с уникални дизайнерски тоалети.

Дева (24.08 – 23.09)



Консервативните Деви през тази година могат смело да рискуват и да променят образа си. Всичко се променя – хората, местата, обстоятелствата. Не забравяйте, че като следвате течението на живота не изневерявате на себе си, а търсите нещо ново. Никога не сте си купували вечерна рокля? Или пък не сте носили ярки тоалети? Време е да пробвате нов имидж, със сигурност ще имате подходящата възможност да го покажете в най-добрата му светлина.

Везни (23.09 – 23.10)



Не очаквахте да харчите колкото си поискате за модно пазаруване, нали? През тази година ще имате тази възможност, тъй като няма да имате никакви финансови затруднения. Луксозните обувки и разкошната рокля, които досега сте гледали тъжно от обратната страна на витрината, най-сетне ще станат ваши. За пръв път истински ще се насладите на обиколките по магазините, вместо да се колебаете кое да купите – желаното или необходимото.

Скорпион (24.11 – 22.11)



През 2011 г. ще се отървете от вечния си проблем да направите избор. За това ще ви помогнат близките ви – очакват ви много приятни подаръци и изненади, които не само ще ви зарадват, но и ще облекчат много живота ви. Ако пък искате да промените коренно нещо в стила си, идете в магазина и без да му мислите много си купете първото, което ви хареса. Новата година е благоприятна за нетипичните за вас лекомислени решения – те ще се окажат неочаквано сполучливи за външния ви вид.

Стрелец (23.11 – 21.12)



През 2011 г. късметът ще ви следва по петите. Няма да пропуснете нито една разпродажба, никой няма да ви измъкне изпод носа последния чифт обувки с вашия номер, с покупките си ще получавате и приятни подаръци… и всичко това ще бъде на фона на неочаквани финансови попълнения. Най-важното обаче е, че небивалият ви късмет няма да ви главозамае – ще останете верни на стила си и ще запазите неповторимата си индивидуалност, избирайки само най-доброто от предоставените ви възможности.

Козирог (22.12 – 20.01)



През 2011 г. очаквайте промени. Още през първите седмици ще усетите остра нужда от реформи в живота си, засягащи всичко – прическата ви, външния ви вид и най-вече гардероба ви. Ще търсите тоалети, които преди не са ви интересували или пък които ви е било страх дори да пробвате. Промени ще има както в кройките, така и в цветовете и материалите. 2011 година под знака на Заека е благоприятна за подобни експерименти и ще останете доволни от резултата.

Водолей (21.01 – 20.02)



Красотата и изяществото ще са вашият девиз през 2011 година. Точно те ще ви гарантират главозамайващ успех във всички сфери, особено в кариерата и личния живот. Включете повече красиви вещи в интериора и гардероба си, отделете повече време за избора на тоалети, в никакъв случай не пренебрегвайте аксесоарите и обувките и обърнете внимание дори и на най-малките елементи от образа си. Годината на Заека изисква от вас безупречен стил и много шик. Отначало ще ви е трудно да се съсредоточите дотолкова върху собствената си персона, но постепенно ще свикнете. Не е лесно да се научите да обичате себе си, но пък резултатът от това е невероятен!

Риби (21.02 – 20.03)



Много внимавайте – през 2011 г. Заекът ще ви подложи на изкушения! Ще бъдете буквално затрупани с примамливи предложения, но това няма да замъгли ясната ви преценка. Благодарение на нея ще избегнете покупките на разкошни, но абсолютно неподходящи за вас тоалети, както и на неразумни аксесоари като например трети чифт червени обувки. Тази практичност и предпазливост ще ви бъде от полза – в определен момент ще се изненадате колко неусетно се е преобразил гардеробът ви.