Автор
Woman.bg

Моден сблъсък: Дакота Фанинг срещу Киара Ферани

В женствените тоалети на Dior всяка жена се чувства като принцеса. Не е изненадващо, че на червения килим редовно виждаме рокли от тази марка. Случва се, обаче, звездите да показват едни и същи вкусови предпочитания и да избират една и съща визия за свои светски прояви, какъвто е случаят с Дакота Фанинг и Киара Ферани.
Дакота първа се появи пред светските фотографи с роклята на Dior още миналата година. Именно в образа на шикозна горска нимфа тя мина по червения килим на наградите Еми. Фанинг бе добавила към визията си съвпадащи по цвят изумрудени обеци от Lorraine Schwartz, а косата и гримът й бяха максимално естествени.

View post on Instagram
 

Няколко месеца по-късно още една красавица избра същата рокля за своя светска проява. На премиерата на балета 'Nuit Blanche' в операта в Рим, който се състоя в края на март тази година, Киара Ферани се появи в същата фантазия от зелен сатен с плисирана пола в долната част и корсет с тънки кръстосани презрамки на гърба. Златната огърлица бе най-добрият възможен аксесоар към роклята с дълбоко деколте, а прибраната й коса показа, че модната икона добре владее правилата на обличане.

View post on Instagram
 


Имаме две красиви млади дами, само една приказно красива рокля и само една победителка, която следва да изберете вие. Гласуваме!

Дакота Фанинг или Киара Ферани – време е за гласуване.