Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Дженифър Лопес срещу Моника Белучи

Когато две от най-красивите жени на планетата се появят в един и същ сет, дело на Антъни Вакарело за Saint Laurent, разбираш, че няма по-горещо облекло от това...

Първа в ризата в пясъчен цвят, загащена по възможно най-сексапилния начин в най-горещите възможни “бабини” гащи с дантела, елегантно допълнени с черен колан със златна тока, се появи Дженифър Лопес. Тя позира по-гореща от всякога за проект на изданието InStyle, в който се включи заедно с много от най-близките си приятели и колеги, между които Лия Ремини, Бен Афлек, Мишел Обама и Марк Антъни, които споделиха защо и как J.Lo. продължава да бъде доминираща сила в поп културата от 30 години насам.

View post on Instagram
 

(на четвъртата снимка в публикацията в Instagram)

Въпреки че рапърът Fat Joe даде най-добрия отговор: "Тя е иконата Джени. Вече не е само от Бронкс ...", струва си да видим и думите на бившият й съпруг Марк Антъни:
“Нещото в Дженифър е способността й да вижда и разбира нещата, преди да се случат. Преди дори да изложи идея, тя я е визуализирала хиляда пъти. И ако някой каже, че това може да не е най-добрата идея, тя ще каже: „Просто още не го виждате“. Девет пъти от 10 тя ще го забие. Тя е първата в залата и последната, която си тръгва. Най-големият работохолик, когото съм срещал. Когато бяхме заедно, аз бях нейна противоположност. Оттогава това се промени. Научих толкова много от нея. Тя е оригиналът!”

А Мишел Обама добави: “Светът знае, че Дженифър е благословена с много дарби - талант, красота и несравнима работна етика. Но това, което най-много ме впечатлява в нея, е нейната непоколибимост да използва тези дарби и своята платформа, за да даде глас на безгласните. Независимо дали работи за подобряване на здравните грижи за майките и децата, насърчава повече хора да гласуват или изпява сърцето си на президентска инаугурация, Дженифър знае, че животът е най-хубав, когато е споделен с другите.”

Не по-малко гореща в сета на Saint Laurent бе и 56-годишната Моника Белучи, която се появи на корицата на новия брой на списание Madame Figaro. В своя Instagram актрисата сподели най-любимите си кадри от фотосесията, които не оставиха безразлични феновете й.

View post on Instagram
 



Моника, която сега е заета със снимките на нов филм в Италия, намери време и за интервю и разказа малко за новия проект. “Това е първият ми филм за деца и се забавлявам много на снимачната площадка”, призна Белучи. Тук е моментът да припомним, че тя играе „доброжелателна вещица, която спасява деца“ (именно така самата Моника описа героинята си) в новия филм „Вещицата идва през нощта 2“.

Актрисата сподели, че е благодарна на съдбата заради дългата си и успешна филмова кариера. “Когато започнах на 25, едва ли съм си представяла и мечтала, че ще бъда на снимачната площадка и на 50”, отбеляза тя.

Сега обаче е време да решим коя от двете горещи дами е по-гореща! Време за гласуване.