Автор
Woman.bg

Моден сблъсък: Джулия Робъртс срещу Дрю Баримор

"Двубой под дъгата" е днешният ни моден сблъсък между Джулия Робъртс и Дрю Баримор. Изглежда, че и двете холивудски актриси споделят обща страст към цветовете, избирайки ярката дълга рокля на Valentino за свои светски прояви.


Първа в това колоритно и екстравагантно облекло се появи Джулия. Емблематичната актриса избра именно шармантната рокля до земята на легендарната френска модна къща за промоцията на новото си шоу Homecoming през декември миналата година в SoHo в Ню Йорк. Тя завърши образа си с чифт боти Maud на Chloe Gosselin, розови сапфирени обеци на Alison Lou и авиаторски очила. Непринудено красивият вид, дължащ се на блестяща и добре поддържана кожа и нежни устни в бебешко розово, доказа за пореден път, че възрастта е само цифра за икони като Джулия. Всъщност, има само още няколко холивудски топ актриси като нея, които влизат безапелационно в тази категория. И не само заради невероятните си актьорски умения, за които вече е спечелила безброй награди, а най-вече заради тази широка усмивка, леки къдрици и, разбира се, заради нейната изцяло естествена философия за красота.

View post on Instagram
 

Няколко месеца по-късно, в разгара на пролетта, Дрю Баримор се появи пред обектива на фотографите със същата рокля. Именно на цветната фантазия от пролетно-лятната колекция на Valentino тя бе заложила за премиерата на третия сезон на Santa Clarita Diet. Към коприненото творение на ярки ивици тя бе добавила не по-малко цветна чанта на същата марка и масивни сандали на платформа. И тя като Джулия бе заложила на лек грим и максимално естествена коса. За финал, можем само да добавим, че Дрю направи наистина ярко завръщане след няколко сезона на затишие и отбягване на медийното внимание.

View post on Instagram
 


Време е за оценка. На кого отива повече ярката рокля на Valentino?