Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Емилия Кларк срещу Пикси Гелдоф

Време е за поредната модна битка. Днес на нашия импровизиран моден ринг излизат две млади и изключително красиви дами, облечени в една и съща фантазия от тюл. Полупрозрачна сиво-синя рокля от Valentino се оказа по вкуса както на Емилия Кларк, така и на Пикси Гелдоф. Емилия избра ефирната рокля от колекция есен-зима 2019, дело на Пиер Паоло Пиколи, за дългоочакваната премиера на сезон 8 на „Игра на тронове“ (Game Of Thrones) през април. Актрисата бе добавила единствено обеци на Taffin, за да допълни тоалета си.

View post on Instagram
 


32-годишната актриса изглеждаше зашеметяващо в роклята с цвят на морско стъкло, докато вървеше по червения килим на премиерата, която се проведе в Radio City Music Hall в Ню Йорк. Емилия знае как да привлича вниманието, в крайна сметка именно тя плени милиони зрители в ролята на Денерис Таргариен. И сега прикова погледите благодарение и на секретното послание на гърдите: „Оставете вратата си отворена за мен, може би ще вляза в мечтите ви ."

View post on Instagram
 

Преди броени дни същото послание се появи върху гърдите на Пикси Гелдоф. Моделът избра роклята на Valentino за парти на изданието Business Of Fashion в Париж. Галата, която се преведе в рамките на Седмицата на модата в Париж в чест на 500-те най-влиятелни хора в света на модата традиционно събра много изтъкнати представители на индустрията. Пикси бе сред важните гости в приказната сиво-синя рокля, обект на спора днес.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Чий образ харесвате повече? Гласувайте!